SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Grupta Zayıf Takım Yok'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, grup değerlendirmesinde bulundu.

Basın mensuplarının grup hakkındaki sorularını cevaplayan Katipoğlu, "Gruplar belli olmadan öncede biz her şeye hazırdık. Sonuç olarak Beyaz Grup'a düştük. Mutluyuz. Rakiplerimizi iyi kötü tanıyoruz. Bütün takımları etüt ediyoruz. 2. etap kamp çalışmaları döneminde de rakiplerimizi en iyi şekilde inceleyeceğiz. Bir yola çıktık ve bu yoldan dönüş yok. Allah'ın izniyle hedefimize ulaşacağız. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Ayrıca yaptığımız transferlerde bir hata olmadığı için mutluyum. Taşlar bir bir yerine oturuyor. 2. etap kamp çalışmalarına kadar transferi büyük ölçüde bitirip, kampta da diğer eksiklerimizi gidermek istiyoruz" dedi.

Katipoğlu, gruptan şampiyon olarak çıkacaklarına inandığını ifade ederek, "Gerçekçi olmak gerekirse Kırmızı Grup biraz ağır basıyor. Ama bizim grupta da zayıf takım yok. Herkesin şansı eşit. Ben çalışıp bu işi başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız