SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gruptan Çıkmak İçin Çalışıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:15
'Gruptan Çıkmak İçin Çalışıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, amaçlarının Malatya'yı kadınlar liginde iyi bir şekilde temsil ederek, bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çelebi, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Çelebi, ligin ilk maçında Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor'u 6-0 yendiklerini anımsatarak, "Teknik heyet ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor karşısında farklı bir galibiyet aldık" dedi. 

"ZORLU BİR GRUPTA YER ALIYORUZ"

Zorlu bir grupta yer aldıklarını ifade eden Çelebi, şunları söyledi: "Grup'ta Tokat'ın 3, Kayseri'nin 5 takımı var. Grup'tan ilk 2 takım çıkacak. Bizim için bir takım problemler olacaktır. 5 tane aynı şehrin takımının arasına Malatya'nın girmesi sıkıntı oluşturacaktır. Biz, yaptığımız transferler, teknik heyet ve futbolcularımızın yaptıkları çalışmalarla gruptan çıkacağımıza inanıyoruz." 

"TEK BAŞIMIZA MÜCADELE EDİYORUZ"

Çelebi, kulüp olarak herhangi bir destek görmediklerini ifade ederek, birçok sıkıntıya rağmen takımı ayakta tutmaya çalıştıklarını anlattı.

 İş adamları ve yerel yöneticilerden bu noktada duyarlılık beklediklerini dile getiren Çelebi, "Takıma isim ve forma sponsorluğu yapabileceğimizi daha önceden duyurmuştuk. Ama ne yazık ki, ne Malatya'mızdan ne de yerel yönetimlerden herhangi bir destek göremedik. Yaşadığımız sıkıntılarla birlikte tek başımıza mücadele ediyoruz. Arkadaşlarımız bir nebze yardım yapıyorlar ama o da bir yere kadar olabiliyor. Kadınlar liginde mücadelemiz sürüyor" diye konuştu.

Çelebi, takımın sahipsiz olduğunu belirterek, "Kulüp olarak sezona sıkıntılı başladık. Bu noktada da şuana kadar herhangi bir destek görmedik. Alp Nakliyat'ın sahibi Nazım Ateş bize maddi yardımda bulundu. Bizde formamızda işletmesinin ismine yer vererek, kendisine teşekkür ettik. Bu tür desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız