SON DAKİKA
SON DEPREMLER

GS-BYMS Maçını Ulusoy Yönetecek

0
Güncellendi - 2020-02-13 06:26:39
GS-BYMS Maçını Ulusoy Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 22.haftasında İstanbul’da oynanacak olan Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek.

 Süper Lig’de 22.haftada oynanacak olan hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 16 Şubat Pazar günü 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İsmail Şencan ile Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ramazan Keleş ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Müsabakanın VAR hakemliğini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, AVAR hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Çağdaş Altay yapacak.

 Ligin 22.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

 14 Şubat Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Beşiktaş: Abdulkadir Bitigen

 15 Şubat Cumartesi

14.00 Yukatel Denizlispor-Hes Kablo Kayserispor: Özgür Yankaya

17.00 İttifak Holding Konyaspor-Göztepe: Ali Şansalan

20.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe: Mete Kalkavan

 16 Şubat Pazar

13.30 Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği: Atilla Karaoğlan

16.00 Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor: Cüneyt Çakır

19.00 Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

 17 Şubat Pazartesi

20.00 Gaziantep Futbol KulübüÇaykur Rizespor: Ali Palabıyık

20.00 Fraport TAV Antalyaspor-Kasımpaşa: Arda Kardeşler.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Metoo (4 yıl önce)
    Alper ulusoy her zaman malatya maclarini sabote eden biri..maclari dikkatli izleyin hakemin art niyetli oldugunu anlayacaksiniz..bu yilki alanya maciyla gecen yil oynanan gs kupa maci sadece 2 ornek..
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Artık ok yaydan çıktı.Kesin Malatyayı düşürecekler bu hakem atamasıyla. Alper Ulusoy'un yönettiği tüm maçları herkes anlar Malatya maçlarını nasıl yönettiğini.Ha bir de geçmişten bir anıyı anlatayım eski sporseverler hatırlar Malatya- Ankaragücü maçını.Ben yenileceği duyumu almıştım.Duyumu rahmetli olan dönemin yönetim kurulu üyesine aktardığımda olur mu öyle şey demiş ve hakem Yüksel Okçuoğlu için neler dememişti. Son 4 haftaydı sonuç hiç gündemde olmayan takım Malatyaspor küme düşmüştü.O dönem son dört haftada karar verilmişti şu an ise 15 maç varken .Artık benim umudum kalmadı bu hakem atamasıyla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Hadi ya allah maşallah 4 den aşşağı yiyip gelmeyin Teknik Direktör çıksın takım olacağız böyle böyle desin Lig sonunda Küme düşme mücadelesi verirken Takım oluruz inşallah hiç değil seneye bir işe yararlar duydunmu Ado
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Cok farklı bi yenilgiye hazir olun Insallah Adik gevrek ve kemal özdeş istifa eder
    0
    0
    Yanıtla