SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"GS Dahil 10 Takım Düşer!"

A- A+ PAYLAŞ
 
F.Bahçe Başkanı mektubunda 'Herkes 'F.Bahçe düşerse' diyor. Halbuki bu sistemin içinde FB, BJK, Trabzon A.Gücü, Mersin, Sivas ve diğerlerini sayarsak G.Saray da dahil EN AZ 10 TAKIMIN düşmesi gerekir' yazdı
 
Metris'te tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin suçlanmasına neden olan hukuki sistem nedeniyle G.Saray'ın bile küme düşmesi gerektiğini savundu. Başkan Aziz Yıldırım, G.Saray ile birlikte bu sistem nedeniyle küme düşmesi gereken takımlar arasında F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzon, A.Gücü, Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor'un ismini saydı ve rakamın 10'u geçebileceğini vurguladı.
 
YILDIRIM, G.Saray'ın küme düşürülmesiyle ile ilgili bu düşüncelerini TV8 Spor Müdürü ve Her Şey Futbol programının yapımcısı Faik Çetiner'e gönderdiği mektupta dile getirdi. İşte kelimesine-virgülüne dokunmadan 15 Ağustos tarihli o mektup:
 
Sevgili Faik
Akşam senin programını seyrettim. 
Şunu bil ki bu şekilde olursa yakın zamanda yönetici ve başkan kulüpler bulamazlar. Biz alındığımızda 6222 sayılı kanuna göre bizi dinlemişler. Bunlar örgüt (silahlı)ten bizi yargılamak istiyorlar. 19 maçta şike vardı. Ama tutuklanan 3 oyuncu var. Bu nasıl oluyor. Sen bişi anlıyor musun.
Şimdi ekte verdiğim devlet büyüklerine gönderdiğim mektubu iyi okumanı rica ediyorum. Bu kadar yaygaraya gerek yok. 6222 sayılı kanuna göre 3. Ağır cezada (Çağlayan ya da Kadıköy) yargılanalım ve sonuca göre de herkes yolunu belirlesin.
Sinan'a (Engin) da selamlar söyle, onu sevdiğimi söyle. Her şey gelir geçer ama dostluklar bakidir. Biz temiziz hem de bizde bir şey yok diyenlerden fazla.
Birde herkes Fenerbahçe düşerse diyor. Halbuki bu sistemin içinde FB-BJK, Trabzon, Ankaragücü, MİY. Sivas ve diğerlerini sayarsak (G.Saray da dahil) en az 10 takımın düşmesi gerekir.
Artık senle telefonda konuşurken şu takım bizi yener diyemem çünkü şike oluyor. Semih'in ifadeye çağrılması tam fiyasko. Benimle ilgili konuşmaları hep kısaltıp istedikleri gibi organize etmişler ve bu dökümleri ben internetten aldım. Sana sevgi ve saygılarımla bu satırları karaladım.
AZİZ YILDIRIM
 
Ameliyat olması çok riskli
Avukatı Faik Işık, Başkan Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili karamsar bilgiler verdi. Işık, sahur vakti twittera 'Başkanın ameliyat olması lazım ancak tutukluluk şartlarında 60 yaşındaki biri olarak ameliyat olması çok riskli. Başkan; hem ciddi sağlık problemlerinden hem de medya üzerinden yargılanmaktan rahatsız. Tartışmaların vardığı noktalara bir bakın' diye yazdı.
IŞIK'ın sahur vaktinde attığı twitter mesajları şöyle:
 
'Ne kadar Fenerbahçe düşmanı varsa, hepsi kendini POLİS, SAVCI, HAKİM YERİNE GEÇİP; kararı verdik diyorlar. Yargı bunu seyrediyor, niye? SÜTTEN ÇIKMIŞ AK ÇOCUKLAR, ÖNCE İDAM EDELİM SONRA YARGILAYALAYIM diyorlar. Niye bu panik, bu acele? Hukuk denilen şey, güçlünün orada burada estirdiği rüzgar değildir. Tanrı görmedi diye kendilerini günahsız tanıtanlar komik oluyor'.
 
Aziz Yıldırım 2012'de aday
AZİZ Yıldırım, 'Bir farkla' başlıklı açıklamasında 'Tükendim' demiş ve Metris'ten çıkınca F.Bahçe başkanlığını bırakacağını açıklamıştı. Ancak Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay TV8'deki Her Şey Futbol programında 'Aziz Yıldırım 2012'de de başkan adayıdır ve yine başkan seçilecektir' dedi. 
 
GÜNAY, 'Aziz Yıldırım istifa etse bile yönetim kurulu bunu kabul etmez. Aziz Yıldırım, F.Bahçe Başkanı olarak yargılanacaktır. 2012 mayısında olağan seçim var. Kim aday çıkarsa çıksın orada da Aziz Yıldırım aday gösterilecektir ve seçimi de kazanacaktır' diye konuştu.
 
Günay Haysiyet'lik oldu
F.BAHÇE tarihinde bir ilk yaşandı. Sarı-Lacivertli kulüpte ilk kez bir Divan Kurulu Başkanı Haysiyet Divanı'na şikayet edildi. Üyelerden Avukat Sabit Uluhan, Divan Başkanı Yüksel Günay hakkında Haysiyet Divanı'na şikayet dilekçesi verdi. Uluhan gerekçe olarak Günay'ın açıklamalarını gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız