SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güç Birliği Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, “Yeni dönemde ilçemize daha fazla hizmet ve proje kazandırmak için seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada güç birliği yapacağız” dedi.

Beraberinde Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ve AKPli yöneticilerle seçim çalışmaları kapsamında Sürür Köyünde evleri tek tek ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet eden AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, “İlçemizin problemlerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz.  Sadece sorunları bilmiyoruz, çözüm için aynı zamanda ilçemizin ihtiyacı olan projeleri de biliyoruz. Yazıhan bu dönemde seçimden önce güç birliğini ortaya koydu. Bu birlik ve beraberlikle seçimden sonrada güç birliğimizi koruyarak gerek ilçe merkezimize ve gerekse de köylerimize hizmetin en iyisini hızlı ve zamanında yapmanın çabası içinde olacağız” dedi.

Yazıhan’a bu dönem mutlaka Meslek Yüksekokulu’nu kazandıracaklarını belirten Öztürk, ilçe genelinde yaşanan içmesuyu sorunu içinde projenin Malatya belediyesi tarafından hazırlandığını ve seçimden sonra bu sorunun hızlı bir şekilde çözüleceğini kaydetti.

Öztürk, “Yazıhan’da çamurlu, çukurlu ve tozlu köy yolu kalmayacak. İlçemiz bir bütün halinde dengeli ve adil bir hizmet dağıtımı bölgemizin en hızlı büyüyen, gelişen ve modernleşen ilçesi olacaktır” dedi.

Öztürk’e vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, desteklerini ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız