SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güç Birliği Yapmalıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti. Rektör Çelik, farklı kurumlar olmalarına rağmen ilgi alanlarının örtüştüğünü söyledi.

Ziyaretlere ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’e iade-i ziyarette bulundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ
İlk olarak Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’da asayişin sağlanması noktasında emniyet teşkilatının çok başarılı olduğunu belirterek, şehir içi trafik akışının düzenlenmesi noktasında da karşılıklı işbirliği içerisinde çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, MOBESE merkezini gezdirip, sistem hakkında bilgiler verdi.

REKTÖRÜ ZİYARET
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Kahya’yı ziyaretinin ardından İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i de ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e hem kendisini ziyaretinden dolayı teşekkür etmek, hem de Malatya’ya daha güzel hizmetler vermek için fikir alış verişinde bulunmak için iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, “Malatya’mız ile ilgili nasıl bir hizmet geliştireceğiz, neler yapabiliriz bu konuda Sayın Rektörümüzle istişare etmeyi arzu ettim. Üniversitemizin bizim için, Malatya’mız için önemi çok büyük. Fikir bazında, proje bazında üniversitemize ihtiyacımız olacak. Bundan sonraki süreçte de hem Sayın Rektörümüzü ziyaret edeceğiz, hem de kendisini belediyemizde ağırlayacağız. Çünkü Malatya hepimizin, istişare ederek Malatya’ya çok daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek; “Her ne kadar farklı iki kurum isek de birçok alan belediyenin ve üniversitenin ilgi alanı olarak örtüşmektedir. İnşallah bundan sonra gerek üniversitemizin sürekli eğitim merkezi vasıtasıyla, gerek öğretim üyelerimizin katılımıyla birçok projelere, meslek edindirme kurslarından, Yerel Gündem’in çalışmalarına kadar birlikte birçok projeyi hayata geçireceğiz. Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareketle güç birliği yapmamızın güzel işler yapmak için gerekli olduğu düşüncesindeyiz. Bu sıcaklık zaten var. Bu sıcaklık bundan sonra da ürüne dönüşerek devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız