SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güç Katmaya Hazırım'

A- A+ PAYLAŞ

Emekli emniyet müdürü Ali Kalkan (soldan 2.), 12 Haziranda yapılacak genel seçimlerine katılmak için MHP’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı. Parti il binasında yapılan ve İl başkanı Arif Yıldız, teşkilat yöneticileri, aday adaylığı başvurusu kabul edilen aday adayları ve partililerin katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Aday adayı Kalkan, kısa bir özgeçmişini anlatarak başladığı konuşmasını “Gönül verdiğim MHP’den aday adayı olmak için başvurumu yaptım. Görev verildiği takdirde üzerime düşeni yapmaya ve MHP’ye güç katmaya hazırım”. diye sürdürdü.

Bir basın mensubu tarafından “Sıralama beklediğiniz gibi çıkmazsa gönül verdiğiniz MHP’de çalışmalarınız aynı tempo da sürecek mi?” yönlü sorusu aday adayı Kalkan tarafından “Bu soru her yerde sorulur. Geçmişte de partimize desteğimiz hep olmuştur. Önemli olan aday adaylığı veya sıralamadaki yer değildir. Partimiz için sağlığımız elverdiği sürece çalışacağım” şeklinde yanıtlandı.

Aday adayı başvurusu sayısı hakkında ki bir soruya il başkanı Yıldız tarafından “Aday adaylığı başvurusu yapan 13 adayımızın başvurusu kabul edilmiştir.” Şeklinde yanıtlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız