SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Bir İşbirliğiyle Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2016-08-31 04:52:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform (MATHAP) Başkanı İhsan Akın, yönetim kurulu üyeleriyle İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarım ve Hayvancılık Platformu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Akın ve MATHAP yönetimi Kızılay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kızılay, üniversitenin toplumun tüm kesimleriyle diyalog içerisinde olacağını belirtti.

Üniversitenin insan kaynağını, bilgi birikimini şehrin kurumlarıyla birleştireceğini aktaran Kızılay, " Bütün kurumlarıyla güçlü bir şekilde birleştireceğiz. Ben de rektör olarak köprü olacağım. Üniversitemizde zaten ziraat fakültemiz, su ürünleri fakültemiz var. Meslek yüksekokullarının sizin alanlarınızla ilgili bölümleri var. Bütün bu bölümlerde güçlü bir iş birliğiyle çalışma yapacağız. Bu fakültelerimizi ben güçlü bir şekilde destekleyip öne çıkartacağım." ifadelerini kullandı.

Akın ise "Profesör Doktor Ahmet Kızılay hocamın rektörlüğe atanması ve seçilmesi bizleri çok memnun etmiştir. Çünkü geçmişte biz  İnönü üniversitemizde bazı projelerde bazı ortak noktada yapacağımız çalışmalarda girişimlerimiz oldu. Ama çok fazla bir dikkate alınmadık. Destek bulamadık. Bu noktada Ahmet  Kızılay hocam gerçekten insani ilişkilerde sosyal çalışmalarda değerli bir hocamız. Geçmişte de çok güzel çalışmaları var. Çalışmalara hep birlikte gerek sivil toplum örgütleri gerek platform olarak tarım ve hayvancılık noktasında inşallah el birliği ile gönül birliği ile çalışıp yapmamız gereken bütün çalışmalarda inşallah kendisine birebir bütün oda başkanlarımız birlik başkanlarımız dernek başkanlarımız, tüm platform üyelerimiz ile tabi bu noktada destek olacağız bizler. Kendisinin de biraz önce beyan ettiği gibi önemli olan amacına hizmet eden işlerin yapılması. Ziraat dekanlığının da inşallah etkin bir şekilde çalışmasıyla da tarım ve hayvancılık noktasında yapılacak çalışmalarda da, değerli rektörümüz bizlere destek olacağını söyledi. Ben tekrar bizleri kabul ettiği için platform adına teşekkür ediyorum,  yeni görevini  Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum." dedi.

Bülten- AA

mathap1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız