SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Bir Kadroyla Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-05-31 21:34:23
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’da teknik direktör sorunu henüz çözüme kavuşmazken, futbolcu alacaklarının ödeneceği kaydedildi.

Alima Yeni Malatyaspor’da gündem sıcaklığını korurken, yönetim çalışmalarını sessiz bir şekilde yürütüyor. Teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılarda, birçok ismin gündeme gelmesine karşın henüz herhangi bir anlaşma olmadığı öğrenildi.

Takımı hedefine taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak isteyen yönetimin kabarık bir liste hazırladığı ve yapılan istişareler sonucunda belirlenen isimlerle görüşmelere başlayacağı kaydedildi. Yönetimin listesinde Uğur Tütüneker, Hüsnü Özkara ve Bayram Bektaş, Ertuğrul Sağlam, Metin Diyadin, Feyyaz Uçar ve Ayhan Akman gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.

GEVREK, BAŞKAN ÇAKIR İLE BİR ARAYA GELECEK

Alima Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı süre dursun, diğer yandan da mali kongre ve olağan genel kurul hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Göreve devam etme kararı alan Gevrek, yönetim kurulunda yer alacak isimlerle bir araya gelirken, güçlü bir listeyle seçime girmeye hazırlanıyor.

Alima Yeni Malatyaspor’un başında ilk senesinde takıma şampiyonluk yaşatan, PTT 1. Ligi’nde ise ilk sezonunda ‘kümede kalma’ hedefini gerçekleştiren Adil Gevrek’in hazırladığı listeyi ve yeni sezonla ilgili yapacağı planlamayı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Başkanı Ahmet Çakır’a sunması bekleniyor.

FUTBOLCU ALACAKLARI ÖDENİYOR

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni sezonla ilgili çalışmalarını sürdürürken, futbolcu alacaklarının en kısa sürede ödeneği öğrenildi.

Gelecek sezona borçsuz girmeyi planlayan yönetim, maç başı alacağı olan futbolcularla bir araya gelip, ödemeleri gerçekleştireceği kaydedildi.

Öte yandan takımdan gidecek ve kalacak futbolcularda, teknik heyetin belli olmasından sonra netlik kazanacak.

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ”

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yeni sezonda güçlü bir kadroyla yollarına devam edeceklerini belirtti.

Daha güçlü bir ekiple yola devam etmek istediklerini dile getiren Gevrek, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız çok samimi ve ciddi bir gayret gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Hem geçen sezon hem de bu sezon başarılı oldular. İnşallah biraz daha takviye yaparak, daha güçlü bir yönetim kurarak, önümüzdeki genel kurula öyle gitmek istiyoruz” dedi.

Gevrek, Süper Lige hazır olmaları gerektiğine dikkat çekerek, “İlk senemizde Spor Toto 2. Lig’de şampiyon olduk. PTT 1. Ligi’nde ilk sezonumuzda bana göre başarılıydık. İki yıldır yönetim kurulumuz başarılı çalışmalar yapıyor. Bu başarı sadece bize ait değil. Herkesin burada başarısı var. Şampiyon olalım ama şampiyon olurken, kalıcı da olalım. Süper Lig’de kalıcı olmak bu adımlarla oraya gitmek bana göre daha doğru olur. Biz onun için tesisleşmeden, altyapıdan, kurumsallaşmadan buna hazır olmamız gerekiyor. Mali kongre ile genel kurulumuzu yaptıktan sonra güçlü bir kadro kurulursa, altyapı ve kurumsallaşmayla alakalı adımlar atılması gerekiyor. Altyapıyla kurumsallaşma zemininin Süper Lige hazır olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“UFAK BİR BORÇ KALACAK”

Kulübün borçsuz olması konusunda hassas davrandıklarını kaydeden Gevrek, “İstanbul’da düzenlenen gecedeki tahsilatları inşallah yaparsak, çok ufak bir borç kalacak. O borçta ufak bir şey. O tahsilatlar yapılırsa, yüzde 99 neredeyse borçlar bitmiş olacak. Bir milyon TL’nin altında bir borç görünüyor. Mali kongrede de bu açıklanacak. Bana göre bu da bir başarı. Biz, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden borçsuz devraldık, kulübü borçsuz bırakmak istiyoruz. O konuya da hassas davranıyoruz” dedi.

ARŞİV FOTO: Başkan Gevrek, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • çarmuzulu (7 yıl önce)
    konuşmak için konuşmayalım bekliyelim görelim malatya ortak paydamız enaz hatayla engüzeli olur düşüncesiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (7 yıl önce)
    Malatyasporda düşülen hataya düşülmeden takımı kurarlar inşallah...hayırlısı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kurak (7 yıl önce)
    Laf çok icraat yok
    0
    0
    Yanıtla