SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güçlü Bir Yönetim Çıkacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, şampiyonluk yarışından kopmadıklarını, kalan 9 maça final gözüyle baktıklarını söyledi. Kodaman, Pazar günü saat 10.00'da Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak ve Haşim Karadağ'ın yeniden aday olacağı, başka bir adayın olmadığı kongreye de "değindi"..

Malatyaspor Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısına, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Dağıstanlı ve Serkan Birer, kaleci Şenol ile futbolcular Engin Ekler ve Eray Er katıldı.

Kodaman, Malatyaspor'un şampiyonluk hedefinden uzaklaşmadığını belirterek, kalan 9 maça final olarak baktıklarını vurguladı. Takımda son 3 maçta görülen form düşüklüğünü, mevsimsel değişiklik dolayısıyla futbolcuların, fizik, biyolojik ve psikolojik etkiye bağlayan Kodaman, "Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Mardinspor maçıyla çıkışa geçeceğiz ve kalan bütün maçlara final maçıymış gibi hazırlanacağız" dedi.

KONGREYE DAİR..
Kodaman, takımın sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkması için birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi istedi. Pazar günü yapılacak genel kurulda yönetimin daha da güçlenerek çıkacağını ifade eden başkan yardımcısı "Bu tür kulüplerde büyük camialarda korngrelerin her zaman kulüplere artı getirileri olmuştur. Yeni bir heyecan ve ufuk açar. Bunun en önemli neticeleri, Haşim Başkanın belki biraz daha kendine inandığı veya daha çok mücadele edebileceğine inandığı daha güçlü bir yönetim kurma noktasında çalışmaları var. Sayı ile ilgili şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Daha yarın başkanımız gelecek ona göre karar verecekler. Biz kongrenin Malatyaspor’a artısı olacağını, kamuoyunun daha güçlü bir yönetim çıkacağını bilmesini özellikle istiyoruz.

Futbolcularımız burada, onlar profesyonel insanlar. Onlar kendi işlerini yapacaklar biz kendi işimizi yapacağız. Bugün otobüse binmiş gidiyoruz, şoför değişse bile arkadaki yolcular değişmeyecektir. Bu işler o anda kaptanın değişmesiyle ahenk bozulmaz, her hangi bir şekilde problem olmaz. Ben sporcuların bundan etkilenmeyeceklerine inanıyorum. Çünkü futbolculyar kendi işlerini yapıyorlar bizler kendi işlerimizi yapıyoruz." diye konuştu.

"NE YAPAYIM SÜREKLİ KÜFREDİYORLAR.."
Kaleci Şenol Karagöl ise, taraftarların maçlarda gerekli desteği vermediklerini kaydederek, "Mesela geçen hafta İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynadık. İstanbul'daki Malatyalılar olağanüstü destek verdiler. Evet mağlup olduk, ama destek çok güçlüydü. Malatya'daki maçlarda da İstanbul'daki taraftarların verdiği destek gibi destek bekliyoruz. Yani tribün tezahüratı bakımından Malatya yetersiz. Mesela bir de, takım iyi de kötü de olsa destek sürdürülmeli. İyi olmayınca küfürler olunca futbolcunun morali bozuluyor ve bu da maça yansıyor" şeklinde konuştu.

Kendisinin maçlarda fazla agresif oluğu yönünde sorulan soru üzerine kaleci Şenol "Ben ne yapayım, maçlarda sürekli küfür ediyorlar. Bu da beni moralmen bozuyor. Mesela, geçen yıllar başka takımdayken seyircisiz bir maç oynanıyordu. Bir taraftar saha dışından evde megafonla bana bağırıp küfür etti. Biz de insanız etkileniyoruz. Belki haksız da, hatalı da gol yemiş olabilirim, ama küfür edilmemeli. Gol yesek dahi destek verilse, futbolcu hatasını düzeltir" açıklamasından bulundu.

Futbolculardan Engin Ekler, Malatyaspor için başlatılan yardım kampanyasının kendilerini iyi motive ettiğini belirtip, takımın Süper Lig'e tekrar çıkması için futbolcu olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Eray Er de kadroya girememesini hocanın tercihi olarak değerlendirdiği belirterek, "Bunu hocaya sormak lazım. Ancak eğer ben iyi olursam, ki çabalıyorum, sürekli forma şansı bulurum" şeklinde konuştu. Eray, Malatyaspor'u Süper Lig'e taşımak için takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

TATLI İKRAMINI RED..
Öte yandan, Malatyaspor Taraftar Derneği'nin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu bir grubun, Malatyaspor antrenmanını ziyaret ettikleri, teknik direktör İsmail Kartal ile futbolculara tatlı ikramında bulundukları belirtilirken, önceki hafta Malatya'daki maçta "tribündeki bir gruba takılıp, ilginç işler yapan, oyundan çıkan" kaleci Şenol'un, tatlı ikramını kabul etmediği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız