SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Bir Yönetim Oluşmuş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:26
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Adil Gevrek başkanlığında oluşan yönetim, Malatya Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor yönetimi, yeni sezonla ilgili çalışmalara başladı. Yeni sezonun planlamasını yapmak üzere bir araya gelen yönetim, Malatya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yeni yönetim, Malatya'daki temasları çerçevesinde ilk ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin'e gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Vali Şahin, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Oldukça güçlü bir yönetim kadrosu oluşturmuşlar. Toplumun her kesiminden ve her seviyeden insanları yönetimin içine alarak, minyatür bir Malatya oluşturmuşlar. İnşallah Malatya özlediği eski günlerine tekrar ulaşır. Ben buna inanıyorum. Valilik olarak biz de her türlü imkanlarımızla Yeni Malatyaspor'un arkasında olacağız" dedi.

Başarının inanmaktan geçtiğini ifade eden Vali Şahin, "Bu bir inanma ve sevda işidir. Malatyalı ve Yeni Malatyasporlu yönetici ve oyuncularla inşallah bunu en üst seviyede yaşayacaklardır. Hem de bunu Malatya kamuoyuna aksettireceklerdir. Bu anlamda Yeni Malatyaspor'un başarısı için ortak bir güç oluşturulmuş olacak. Bu yönetim inşallah buna liderlik edecektir. Tek tavsiyem, bu işi inanarak yapmalarıdır. Maddiyat bir noktaya kadar gerekli ama onun yeterli olmadığı noktadan itibaren de inanmışlık, profesyonellik ve özellikle samimiyet önemli" diye konuştu.

TSO ZİYARETİ..

Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u da makamında ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç, takımın şehrin ruhunu ve kıvancını yansıttığını belirterek, yeni yönetime başarılar diledi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise büyük başarılara imza atmak için yönetimle ve şehirle el ele vererek çalışacaklarını ifade etti.

Ziyarete Başkan Adil Gevrek’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı İlhan Kavuk ve diğer yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız