SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü İktidar İhtiyacı Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri sendikası (KOOP-İŞ) ziyaretinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hakkari ve Iğdır’da meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Dökülen her kanın hesabı mutlaka sorulacaktır" dedi.

Yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleriyle de ilgili konuşan Tüfenkci, “7 Haziran Seçimlerinden dolayı bir belirsizlik ortamı oluştu ve bu belirsizlik ortamı birilerinin şımarmasına neden oldu, bu yüzden Türkiye’nin acilen tek başına ve güçlü bir iktidara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkci’ye KOOP-İŞ Sendikası ziyaretinde AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

5 ilde faaliyet gösteren Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet Durak Hakkari ve Iğdır’dan gelen şehit haberlerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek “İnşallah bölgemizde ve ülkemizde bu üzüntüleri giderecek ve yüreklere su serpecek atılımlar olur. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Terör örgütü PKK tarafından Iğdır ve Hakkari’de güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırılarla ilgili de konuşan Kahtalı, “Saldırılarda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum, inşallah onların kanını dökenler her bir damlanın karşılığını ödeyecekler” dedi.

Ziyarette son olarak konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci ise Iğdır’da ve Hakkari’de güvenlik güçlerine yönelik yapılan hain saldırıları hatırlatarak “Dökülen her kanın hesabı mutlaka sorulacaktır. Biz ülkenin birliği ve beraberliği noktasında elimizden gelen her türlü gayreti ve fedakarlığı gösterirken birilerinin sürekli yangına körükle gitmesi ve terör örgütünü temiz çıkarmaya çalışması üzücü bir durum, bunları yapanların vicdanları elbette ki sızlayacaktır” diye konuştu.

Yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleriyle de ilgili konuşan Tüfenkci, “7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlik birilerinin şımarmasına neden oldu, bu yüzden Türkiye’nin acilen tek başına ve güçlü bir iktidara ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız