SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Lidere İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

TCDD Aile Lokali'nde düzenlenen bayramlaşma törenine; AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan AKP Malatya İl Başkanı Tüfenkci, "Rabbimize hamd ediyoruz ki, bir Ramazanı sağlıkla geçirdik ve bayrama eriştik. Ama bayrama, bayram tadında erişemeyen, Ramazanı bomba ve füzeler altında şehitler vererek geçiren coğrafyalar var. Hemen yanı başımızda Gazze'de, Filistin'de, Suriye'de, Doğu Türkistan'da şehitlerimiz var. Şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Umuyoruz ve diliyoruz ki, inşallah bu acılar son olur ve bayramla beraber yeni umutlar taşırız" dedi.

Tüfenkci, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını anımsatarak, "Biz halkın adamı olsun, kendi içimizden çıkan, siyasetin her kademesinde çalışmış, halkın sorunlarını bilen, halkla yürüyen bir lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Ne sağdan olsun, ne soldan olsun ne de birilerinin üzerine paraşütle indirilmiş aday olmasın; içinizden çıksın, samimi, dürüst, gerçekten lider denildiğinde akla gelen ve milletin gönlünde yer edinen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öznur Çalık ise, çok önemli bir süreçten geçtiklerini ve geçmeye de devam ettiklerini dile getirdi.

10 Ağustos'un Türkiye için çok önemli bir milat olduğuna dikkat çeken Çalık, "10 Ağustos, milletin adamının Çankaya'ya çıkacağı gündür. O gün için geri sayım başladı. 10 Ağustos'ta inşallah çatının değil, milletin adamı Çankaya Köşkü'ne çıkacak" diye konuştu.

Malatya Milletvekili Cemal Akın ise, bayramı buruk geçirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Filistin ve İslam coğrafyasının çeşitli yerlerinde maalesef kardeşlerimiz müstekbirler katlediliyorlar. Üzücü olan taraf ise, İslam coğrafyasının üzerine ölü toprağı saçılmış. Ve bu coğrafyadaki liderler, hükümet ve devlet başkanlarının hiçbirisi bu zulme, bu haksızlığa tavır ve karşı koymak gibi bir tutumu içerisinde değiller. Bu bilinç içerisinde değiller. Ben inanıyorum ki, onlarca devletten müteşekkil olan 1,5 milyar İslam dünyası bilinçlendiğinde, bu emperyalistler, siyonistler ve onların uşakları değil Müslümanları katletmek, onların yakınından dahi geçemeyecekler."

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, Müslümanların birleşmesinin Yahudi ve siyonistleri hep tedirgin ettiğini dile getirdi.

Türkiye'nin 12 yıldır istikrarı yakaladığını kaydeden Şahin, "İstikrarı yakalayan bir ülkede, kendi uzantıları vasıtasıyla, sözüm ona AK Parti çatısı altında siyaset yapanlar 'hırsızlık' yaptığını söylüyorlar. Böyle bir alçaklığı hiçbir AK Partilinin yapmasına ne müsaade edildi ne de göz yumuldu. Ama biliyorlar ki en hassas olduğumuz konu hırsızlık. En hassas olduğumuz noktadan bizi vurmaya çalıştılar" dedi.

Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek, "Bir tarafta Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, diğer tarafta da irili ufaklı 10'dan fazla siyasi partinin sözüm ona bir araya gelip, çatı diye havada kalan, en ufak bir rüzgarda uçacak olan bir aday var. 10 Ağustos'ta onu da göreceğiz. Tıpkı 30 Mart seçimlerinde gördüğümüz gibi" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ağustos'ta Malatya'ya geleceğini kaydederek, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimine gideceğiz. Bulunduğumuz coğrafyadaki karmaşa içerisinde Türkiye'nin güçlü bir iradeye, güçlü bir lidere ihtiyacımız var. İnşallah 10 Ağustos'ta Türkiye bugüne kadar gelmiş olduğu yola, daha hızlanarak devam etme fırsatı bulmuş olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız