SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Malatya İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay, 'Güçlü bir Malatya için destek istiyoruz' dedi. 

Demirbay, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına başladı. AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Demirbay, AKP Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncu'yu ziyaret etti. 

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay, ziyarette yaptığı konuşmada, "Çıktığımız yolda, ilk ilçe ziyaretimizi Doğanşehir'e yaptık. Bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Malatya'ya hizmet için yola çıktık. Malatya'nın birlik ve beraberliğini pekiştirmek, güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Malatya için destek istiyoruz" dedi. 

Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncu ise Melik Hüseyin Demirbay'a çıktığı yolda başarılar dileyerek, "AK Parti'ye gönül verip, 'ben de varım' dediğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız