SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Yapılanma Kaçınılmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:10:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şevket Keskin, “İşçilerin Ülkücü İşçiler Derneği çatısı altında toplamaya davet ediyoruz” dedi. 

Dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, dernek olarak her zaman işçi haklarını savunduklarını belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şevket Keskin, “İş kazalarından sonra işverenin aklanmaya çalışıldığı, işçinin kıdem tazminat hakkının yendiği, kolaylıkla işinden çıkarılıp yoksulluğa itildiği ve en iyi ihtimalle evini geçindirmenin imkansız olduğu bir ücretle çalıştırıldığı gerçeğini hep beraber yaşıyoruz. Bunların önüne geçmek için işçilerin örgütlenip kurduğu sendikalar, patron güdümlü sendika ağaları ortaya çıkarmaktan başka ne yazık ki hiç bir işe yaramamıştır. İşte bu yüzden daha güçlü bir yapılanmaya gidilmesi kaçınılmazdır. Bu yapılanma, ancak bileği ve yüreği ipe sarılı çelikten olan Ülkücü kardeşlerimizle olacaktır. Ben değil biz diyerek, diri olmak için, iri olmak için bu birlikteliğini sağlam bir temelin üstüne kurulmuş, sağlam bir çatı altında olmaması halinde önceden saydığımız kapitalizmin askerleri karşısında en ufak bir şans olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“İŞÇİ HAKLARINI HER ZAMAN SAVUNUYORUZ”

Keskin, “İşçi haklarını her zaman savunuyoruz” diyerek, daha sonra şunları belirtti:

“Binlerce yıllık Türk tarihini sayfalarında en belirgin iz, Türk Milleti"nin teşkilatçılıkta çok üstün olduğu gerçeğidir. Tarihini bilen, atalarına saygı duyan ve onların izinden giden bir yapıyla ve genlerinde bulunan teşkilatçılığıyla, Ülkücü İşçiler Derneği öncelikle ülkücü işçiler olmak kaydıyla ve içinde yaşadığımız toplumun ezilen bütün işçilerini kucaklayarak bu kutsal amaca hizmet etmektedir ve de Allah izin verdiği sürece bu amaçtan vazgeçmeyecektir.Bütün hizmetin güçlü ses getirecek şekilde güçlü olmasının yolu Ülkücü kardeşlerimizin Ülkücü İşçiler Derneği çatısı altında bileşmesidir asla unutmayın ki sizi ancak sizden olanlar anlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız