SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güçlü'ye Yeni Su Deposu

0
Güncellendi - 2018-09-21 02:27:50
Güçlü'ye Yeni Su Deposu
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Hekimhan ilçesine bağlı Güçlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 100 tonluk içmesuyu deposunda incelemelerde bulundu.

Güçlü Mahallesi Muhtarı Hulusi Yazgan, çalışmalarından dolayı MASKİ’ye teşekkür ederek, “MASKİ’ye ve tüm personeline teşekkür ediyoruz. Güçlü Mahallemizin içmesuyu sorunu halledildi. Depomuzun yapımından dolayı Genel Müdür Sayın Ertan Mumcu’ya da teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar ilk defa buraya genel müdür geldi ve misafirimiz oldu. Bu da bizi çok memnun etti. Emeği geçenlerin tekrar ellerine sağlık” dedi.

Çalışmalar kapsamında Hekimhan’da gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdür Ertan Mumcu, “Hekimhan ilçemizin kuzeyindeki bölgelerde incelemeler yapmak için arkadaşlarımızla geldik. Güçlü Mahallesi 500’den fala nüfus barındıran, yazın 1000’e kadar çıkan mahallelerimizden bir tanesi. MASKİ olarak daha önceki kotu düşük olan 40 tonluk deponun yerine bin 600 kotta, 100 tonluk, suya erişimi daha kolay, Güçlü’yü tamamen rahatlatacak yeni bir depo inşa ettik. Yaklaşık bin 500 metrelik bir hatla da sondajdan buraya terfiyi yapıp, inşallah mahallemizin her yerine suyu kendi cazibesiyle ulaştırmayı planlıyoruz. "dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız