SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gücümüz Belli'

A- A+ PAYLAŞ

2-1'lik yenilgiyi değerlendiren Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, galibiyeti hakedecek bir oyun sergilemediklerini söylerken, Rizespor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, takım ruhunu sahaya yansıtarak kazandıklarını söyledi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu:

“Maça istediğimiz gibi başladık aslında. Golü de bulduk. Ama golden sonra topa sahip olmamız gereken dakikalarda gereksiz telaş yaptık. İkiyi bulmak için çok acele etmemize de gerek yoktu. Topa sahip olamadık. Rizespor da haftalardır mağlup oluyor ama iyi takım olduğunu biliyorduk. Bugün de bunu değerlendirdiler. Biz onlara bu şansı verdik. Maç 2-1’den sonra belki bir penaltı pozisyonumuz vardı. Tabi televizyonda izlemek lazım ama. Güven genç arkadaşımız. Orada hakemlerin çok daha iyi değerlendirmeleri lazımdı. Çocuk ayakta kalmaya çalıştı. Biz arkadaşlarımıza çocuklara sizi ceza sahasında düşürürlerse zaten düşersiniz. Kendinizi atmayın diyoruz. Ama bu genç arkadaşımız yarın öbürgün kendisini atmak zorunda mı hissedecek yani? Daha önce de Celil arkadaşımıza aynı şey oldu.Bunlara hakemlerin dikkat etmesi lazım. 2-2 bitse ne olurdu? Bugün galibiyeti hak edecek bir oyun sergilemedik. Diyarbakır maçını düşüneceğiz.

Serdar Samatyalı için arkadaşlarımıza söyledik. Alan bırakmayalım dedik. İyi şut atan arkadaş dedik. Ama bu tip şeyler oluyor maalesef.

Aslında biz tek forvet oynamıyoruz. Bu sistemi Avrupa’da birçok takım uyguluyor. Önde bir kişiyle oynuyorsanız bu tek forvet anlamına gelmez. Bizim oyun yapımız bu. Alanları kapatmak için böyle oynamamız gerekiyordu. Bundan sonra bakacağız, futbolcularımızın durumu nasıl oyunu gerektiriyorsa öyle oynayacağız. Gücümüz belli. Bundan sonra ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Her şey ortada. Haddimizi bilmemiz ve ona göre oynamamız lazım.

Şu bir gerçek biz kendi oyunumuzu oynayamadık. Günümüzde değildik. Rizespor’u da tebrik ediyorum, hak ettiği bir galibiyet aldı.”

RİZE CEPHESİ..
5 hafta sonra Malatyaspor'u yenerek galibiyetle tanışan Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Raşit Çetiner'in maçla ilgili değerlendirmesi de şöyle oldu:

“Biz buraya gelirken bir sürü duygular içindeydi. Maçı kaybettiğimiz zaman aşağıya doğru doğru inecektik. Ama kazandığımız zaman yukarıdaki hedefler için oynama şansımız olacaktı. Benim sporcularım çok daha iyi mücadele ettiler. Genelde oyunun hakimiydiler. Özellikle galip duruma geçtikten sonra rakibe alan bırakmadılar. Mutluyum. Uzun zaman sonra galibiyetle tanıştılar. Onları bugünkü mücadeleden dolayı kutluyorum.

Ben sporcularıma şöyle dedim. Hayatınızda hiç mağlup durumdayken oyunu çevirmediniz mi dedim? Onlar da bugün takım ruhunu ilk defa sahaya yansıttılar ve kazandılar.

Herkesin bir çıkış anı oluyor. Bize de bugün denk geldi. Arkadaşlarım iyi çalışıyorlar. Malatyaspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Çünkü orada da benim çok sevdiğim kardeşlerim var. İnşallah sıkıntı çekmeden ligi bitirirler.”

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız