SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gücümüz Bu Kadar' Dedi, Gitti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kendi sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmasından sonra Teknik Direktör Ömeroviç, kısa bir açıklamanın ardından soru sorulmasına fırsat vermeden basın açıklamasının yapıldığı salonu terketti.

SIKINTILI..
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç’in basın toplantısında oldukça sıkıntılı olduğu göze çarptı. Beklenenden birkaç dakika daha geç toplantıya gelen Ömeroviç, kısa açıklamasında şöyle dedi:

“Erken gelen gol bizi biraz daha gerginleştirdi. Ama ona rağmen 75. Dakikaya kadar iyi oynadık. Ama ikinci gol gelince takım psikolojik anlamda biraz daha kötüye gitti. Son 10-15 dakika risk almaya çalıştık, bu arada dengesiz oynadık. Şu andaki gücümüz bu kadar diyebilirim. Antalyaspor’u tebrik ediyorum.”

Ömeroviç, çok kısa açıklamasının ardından “teşekkür ederim” diyerek, birkaç gazetecinin “hocam sorularımız olacaktı” demesine karşın, hızla odayı terk etti.

TURMUŞ'UN AÇIKLAMASI..
Antalyaspor Teknik Direktörü Ümit Turmuş ise, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşmasına “Malatyaspor benim Türkiye liglerinden çok sevdiğim, geçmişte çalıştığım bir kulüp. Maalesef kulüplerimizin genelinde ekonomik sıkıntılar kadroları koruma yönünde de sıkıntı yaratıyor; aynı zamanda mevcut futbolcuların performansını düşürüyor. Malatyaspor kaliteli bir ekip, her şeye rağmen büyük bir camia. Bundan sonra Malatyaspor’un düzeleceğine ve başarılı olacağına inanıyorum” diye başladı.

Turmuş şöyle devam etti:

“Bizim açımızdan hedefli bir takımız şampiyon olmak istiyoruz bunun için içeride hem dışarıda maçları kazanmak için oynuyoruz. Futbolcularım elinden gelenin en iyisini yaptılar, kazandık sevinçliyiz. 1 hafta aramız var. Devre arası hiç transfer yapmadık. Şenol ilk kez oynuyor. Ali Zutini sakat. İlk yarıda oynayan Hasan’ın ayağı kırık ama bunlar mazeret değil her zaman 11 kişi çıkıyoruz ve 11 kişi olarak işimizi başarmak zorundayız. Mazeret bize yakışmıyor futbol oynayıp kazanmak zorundayız her geçen gün daha iyi olmak zorundayız. Tempo ve mücadele hem altta hem üstte gittikçe artacak. Her takım ciddi beklenmedik anlarda, ciddi puan kayıpları yaşayabilir” dedi.

Turmuş, konuşmasının sonunda İngilizcede yazılışları farklı olmasına karşın okunuşları aynı olan “fan” (taraftar) ve “fun” (eğlence) sözcüklerine atıfta bulunarak “İngilizler futbol için fan/fun sözcüğünü kullanırlar, yani hem taraftar hem eğlencedir. Biz futbolun eğlence yönünü de gözden kaçırmadan ciddiyetiyle kazanmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Turmuş, 1989-90 sezonu Malatyaspor altyapısında çalışırken, ilk yarının sonuna doğru Alman Jurgen Sundermann’dan boşalan teknik direktörlük görevine gelmiş ve ikinci yarının ortasında alınan Fenerbahçe yenilgisinin ardından istifa etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız