SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gücümüz Bu Kadar'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2.Lig 5. Grup takımı Malatya Belediyespor, küme düşmeyi büyük oranda garantilerken, yapılan kan değişiklikleri de yaramadı ve takımın 132 gündür puan alamadığı bildirildi.

Teknik Direktör İsmail Tekin ile yola çıkan ve daha sonra ise Mustafa Ceviz, Hakan Çalışkan ve son olarak da Ahmet Çoban'ı teknik patronluğa getiren turuncu yeşilli takımın yöneticileri, yaptıkları kan değişikliklerinin sonucunu alamadı. Teknik Direktör Ahmet Çoban döneminde 4 maçta puan alamayan ve neticede 26 Ekim 2008 tarihinden itibaren 132 gündür puan yüzü görmeyen takımın futbolcularının puan alamama stresine de girdikleri ifade edildi.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaaddin Acun, güçlerinin bu kadar olduğunu belirtip, son olarak kendi sahalarında 5-1 mağlup oldukları Şanlıurfaspor maçını, “Gençlerle sahaya çıktık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Şanlıurfaspor iyi oynadı ve kazandı. Gücümüz bu kadar. Bundan sonra genç oyunculara forma şansı vermeyi sürdüreceğiz" şeklinde değerlendirdi.
Takımın genç futbolcularından olan ve Şanlıurfaspor karşısında atılan tek golü kaydeden Salih Altıparmak, "Hocamız bana Şanlıurfaspor maçında şans verdi. Ben bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Arkadaşlar da elinden gelen mücadeleyi vermeye çalıştılar. Kaybettik, üzüntülüyüz" ifadelerini kullandı.
Futbolcu İbrahim ise, "Biz de grubumuzun lideri Şanlıurfaspor karşısında böyle farklı bir skor almayı istemiyorduk. Üzgünüz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız