SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gücümüzü Biliyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:28:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp 2. başkanı İlhan Kavuk, Fethiyespor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Kritik bir haftada önemli bir 3 puanı hanemize yazdırarak, liderlik koltuğuna oturduk" dedi. 

Yeni Malatyaspor'un iç saha maçlarını kızı Türkan Beril Kavuk ile birlikte izleyen İlhan Kavuk, haftayı lider tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kavuk, ligde iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, "İyi gidişimizi sürdüğümüz için mutluyuz. Özellikle rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"GÜCÜMÜZÜ BİLİYORLAR VE SAVUNMA YAPIYORLAR"

Fethiyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kavuk, "Maçın ilk dakikalarında golü bulsaydık, daha rahat maç geçecekti. Rakip takım buraya gelince savunma ağırlıklı oynadıkları için gol bulmakta biraz zorlanıyoruz. Bu maçta da gördük, diğer maçlarda da gördük. Malatya takımını tanıyorlar. Gücümüzü biliyorlar. O yüzden 'puan, puandır' deyip, skorun üstüne yatıyorlar. Bugün oyuncularımızın maçın son dakikasına kadar mücadele ettiler. Güzel bir performans ortaya koyduk. Kazanmasını bildik ve önümüzü açtık. Önümüzde Aydınspor 1923 maçı var. Yakaladığımızı seriyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

"BU KOLTUKTA KALMAK İSTİYORUZ"

Kavuk, liderlik koltuğunda kalıcı olmak istediklerini ifade ederek, "Liderlik koltuğu ağır bir koltuktur. Orada kalmak kolay değildir. O koltukta devamlı olabilmek için çok çalışmak gerekir. Onun için çok çalışıp, o koltuğu sevmemiz gerek. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, bu takım bu şehre şampiyonluk getirecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız