SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gücümüzü Milletten Alıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, bir süre önce Van'dan Malatya'ya atanan Cumhuriyet  Başsavcısı Mustafa Alper’i (sağ baştaki) ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Partili yöneticilerinde katıldığı ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, Alper’e teşekkür ederek, “Malatya büyükşehir oldu ve bu büyükşehir unvanı ile birlikte değişim ve dönüşümü birlikte yaşadı. Başsavcım Malatya’ya Van’dan geldi. Biz her alanda olduğu gibi yargıda da önemli reformlar yaptık. Malatya’nın adli yatırımları ile ilgili olarak özellikle adliye binası ile ilgili tespitlerimizi bir önceki bakanımız Sadullah Ergin ile birlikte yer tespitini yaptık ve yeni bir adliye binasını Malatya’ya kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akçadağ’a yapılacak lan Malatya’ya L Tipi Cezaevi yatırım programına alındı. Adliye lojmanları ile ilgili talepte gündemimizde bulunuyor” dedi.

Milletvekili Şahin ise adliye lojmanlarının eski yapı ve depreme dayanıksız olduğunu bildiklerini söyleyerek, bu konuda çalışma yürüttüklerini söyledi. Şahin, mevcut adliye binasının ihtiyaca cevap vermediğini ve bu konuda çalışma yürüttüklerini, cezaevi projeleri ile ilgili çalışmalarında sürdüğünü belirtti. 

Başsavcı Mustafa Alper ise, ziyaret için teşekkür ederek, “Bundan önceki görev yerlerinde milletin, devletin ve hukuk adına yapabileceklerimizin en güzelini yapmaya gayret ettik. Hem hukuki anlamda hem de idari anlamda gücümüzün yettiği kadarıyla yapabileceklerimizin en güzelini yapmaya çalıştık.  Malatya’da daha iyilerini yapabileceklerimi ümit ediyorum. Malatya’da iyi bir çalışma düzeni devraldık. Devlete ve millete hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Biz Türk milleti adına görev yapıyoruz, gücümüzü milletten alıyoruz. Dayandığımız güce hizmet etmek bizim için şereftir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız