SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gücünü Milletten Alıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Öznur Çalık, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nin kuruluşunun 8'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve partinin kurulduğundan bugüne halkın sesi olduğunu savundu.

AKP Milletvekili Çalık'ın mesajı şöyle:

"Demokrasinin en güzel yanı halkın iradesinin, görüş ve düşüncesinin devlet yönetimine yansımasıdır. Halkın sesine kulak vermeyen, halkın dertleriyle dertlenmeyen ve halkın takdirini, güvenini kazanamamış siyasi partiler Demokrasi Rejimi içerisinde erimeye, yok olmaya mahkum olmuşlardır. Türk Siyasi yaşamında bu tür örnekleri gördük, görmekteyiz

Kurulduğundan bugüne halkın sesi, halkın nefesi olan AK Parti, gücünü en başından bu yana milletten almış olmanın verdiği motivasyonla icraatlarını gerçekleştirmiş ve yalnız seçim dönemlerinde değil her gününü memleketin, halkın sorunlarına çözüm arayışlarıyla geçirmiştir. İşte bu nedenledir ki AK Parti halkımızın verdiği destekle 2001’den bu yana sürekli güçlenerek Türk Siyasi hayatında kalıcı bir yere sahip olmuştur, iktidar olmuştur. Halkımızın teveccühleri AK Parti çatısı altında siyaset yapan bizleri hiçbir zaman rehavete sevk etmemiş, aksine omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır.

Halkımızdan aldığımız vekaletle, Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayip ERDOĞAN’ın liderliğinde “Durmak Yok Yola Devam” düsturuyla gece gündüz demeden ülkemize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan milletimize, emeği geçen, teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, tüm Malatyalı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

ÖLMEZTOPRAK'IN MESAJI..
AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ise şu mesajı yayınladı:

"Bugün,Türk siyasetinde ve Ülke yönetiminde AK bir sayfanın açıldığı, vicdanların uyandığı ve gönül birliğinin sağlandığı günün 8’inci yıldönümüdür.Bu önemli günün geçmişe yansıması, her defasında hukuku ve refahı istismar edilmesine rağmen büyük bir tahammülle sabreden Aziz Milletimizin, geçmişteki başarısız yönetimleri ve partileri tatil ve tasfiye ettiği gün olarak değerlendirilebilir.

Bu, aynı zamanda tarihimizin bütün kırılma noktalarında aldığı ve katıldığı kararlarla toplumunu düze çıkaran Aziz Milletimizin basiret ve ferasetinin tüm dünya önünde bir kez daha tescili ve teşhiri olarak da her zaman hatırlanacak ve önemsenecektir.

AK Partimizin kurulduğu 14 AĞUSTOS 2001 ve aziz halkımızın büyük teveccühüyle İktidara layık gördüğü 3 KASIM 2002 tarihinden itibaren , başta Yüce Meclisimiz ile 58’ nci 59’ncu ve 60’ıncı Cumhuriyet Hükümetlerimiz olmak üzere tüm kademelerinde büyük bir görev anlayışı içerisinde gerçekleştirdiği takdire şayan çalışmaları neticesinde hiçbir şey aynı kalmamış, her alanda önemli ilerlemeler kaydedilmiştir.

AK Partimiz,Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız R. Tayyip ERDOĞAN Bey ‘ in de her fırsatta çok veciz olarak ifade ettiği gibi; her zaman için hoşgörünün , uzlaşmanın ve birleştirici olmanın zemini olacaktır.Siyasette diyaloga açık , insanımızla barışık, milli ve manevi değerlerimize saygılı olmak ve ülkemiz menfaatlerini en üst seviyeye taşımak ve tutmak başlıca görevimizdir. Bu görev bilinci içinde bundan sonrada yolumuza sizlerle beraber aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bizim siyasetten muradımız,Malatya’ ya sizlere ve bu topraklara sinen ilim , irfan, inanç ve medeniyet düşüncesine hizmetten ibarettir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız