SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güder'den Tesis ve Atölye İncelemesi

0
Güncellendi - 2019-04-16 02:44:19
Güder'den Tesis ve Atölye İncelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi’ne ait tesisleri gezmeye devam ediyor. Başkan Güder, Asfalt Plenti, Konkasör Tesisi ve ardından da Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda bulunan atölyelerde incelemede bulundu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi’ne ait sosyal tesislerin yanı sıra Asfalt Plenti, Konkasör Tesisi ve ardından da Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda bulunan atölyelerde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. İspendere İçmeleri ve Sosyal Yaşam Merkezi ile başladığı inceleme gezilerine ilk olarak Asfalt Plenti ile devam eden Başkan Güder, saatte yaklaşık 200 ton sıcak asfalt üretiminin yapıldığı plent ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.  Daha sonra Konkasör Tesisi’nde de incelemede bulunan Başkan Güder, son olarak Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda bulunan atölyeleri gezdi. Başkan Güder, sanat atölyelerinde yapılan çalışmaları yakından izleyerek, atölyelerde sanat adına önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda açılacak olan kurslar hakkında da bilgiler alan Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nın kültürel ve sanatsal çalışmalar anlamında önemli bir merkez olacağını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Özmalatyalı (5 yıl önce)
    Battalgazi belediyesinin borçlarını da açıklayın şeffaf belediyecilik anlayışınızı görelim
    0
    0
    Yanıtla