SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güder'e 'Can-ı Gönülden' Teşekkür

0
Güncellendi - 2019-09-13 04:19:56
Güder'e 'Can-ı Gönülden' Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Sağlam, İsmet Sevim, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Hanımın Çiftliği Mahallesi Muhtarı Yusuf Dönmez, Fen İşleri Müdürü Rıfat Arıca ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hanımın Çiftliği Mahallesi Akanlar Sokak'ta yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde incelediler.

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hanımın Çiftliği Mahallesi Muhtarı Yusuf Dönmez," Sayın başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Görüyoruz ki ilçemizde hizmetler hız kazandı.İnşallah mahallemizin sorunları bu çalışmalar ile bitecek.Ben Battalgazi Belediye Başkanım sayın Osman Güder beyefendiye ve ekibine hizmetlerinden dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

“İmar Çalışmalarında Sona Gelindi”

Hanımın Çiftliği bölgesinin tüm hizmetleri hak ettiğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,” Bugün sayın vekilimiz ile birlikte Hanımın Çiftliği bölgemizdeyiz. Seçimlerden önce biz bu bölgeleri gezerken,Malatya’da şöyle bir algı vardı,çevre yolunun altına herhangi bir hizmet götürülmüyor,oradaki insanlar ın üvey evlat konumunda olduğu bir algısı vardı. Bizlerde böyle bir algıyı yıkma adına çalışmalarımızı, hizmetlerimizi özellikle Hanımın Çiftliği, Orduzu ve çevre yolunun altının altındaki bölgelere ayırdık. Geçen hafta Hanımın Çiftliği’nin diğer bir mahallesinde 3 km'nin üzerinde sıcak asfalt serimini gerçekleştirdik. Sıcak asfalt maliyetinin çok yüksek olmasına rağmen bu bölgenin,hizmeti hak ettiğini düşünüyoruz. 1 km’ye bir milyon para harcıyorsunuz. Hanımın Çiftliği,bölgemiz tüm hizmetleri hak ediyor. Arkadaşlarımız bu bölgede 10 bin dönüm arazinin imar çalışmalarını son aşamaya getirdi. Umut ediyoruz ki bu ayın sonunda inşallah 1/5 binliği onaylanmış olacak. 1/5 binliği onaylandıktan sonra ivedi bir şekilde 1/binlik kısmının da çözümü tamamlanarak, yol yapımı ve alt yapının tamamlanmasının ardından çalışmalarımızı, MASKİ Genel Müdürümüz ile görüşmeler neticesinde, bu bölgemize hızlı bir şekilde kazandırmak istiyoruz. Üst yapısı da  alt yapısı bitmiş olan yerleri,sıcak asfalt ile uzun süre belki on yıl, belki yirmi yıl bir sıkıntı yaşamadan bu yollarımızı kullanacağız.Asfaltlama çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah bu bölgeye hem imar, hem alt hemde üst yapı ile birlikte Doğalgazımızı da Hanımın Çiftliğine kazandırmış olacağız. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 “Osman Güder’e ve çalışma arkadaşlarına  teşekkür ediyorum”

Göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden MKYK üyesi ve AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık,” Geçen hafta sulama sorunu yaşayan muhtarlarımız ile bir araya gelmiştik. Bu toplantı’da  dile getirdiğim özellikle geçmiş dönemde 2014 öncesi beldelerimizin, mahalleye çevrilen yerlerini mutlaka ziyaret edeceğimi söyledim. Yaklaşık 2 aydır Malatya’mızı karış karış dolaşmaya gayret ediyoruz. Hanımın Çiftliği muhtarımızın bugün daveti ile sabah vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Özellikle Hanımın Çiftliği Mahallesindeki İlk öğretim okulumuzun  yeniden yapılandırılması, içme suyu ile ilgili hiçbir sorunun olmamasına rağmen kalite konusunda yaşanılan sorun, taşıma konusunda yaşanılan problemin çözülmesi,  bölgemizde mahaller arasında ki asfaltlamaların yapımı ile ilgili taleplerini dinledik ve bu vesile ile sorunlarını da anında yerinde çözmeye gayret ettik. İnşallah Hanımın Çiftliği İlköğretim okulunun kaba inşaatı bitmiş vaziyette, Milli Eğitim Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz,görüşme ile inşallah,en kısa zamanda bitmesini sağlayacağız.Büyükşehir Belediyemiz’in Maski ve diğer yol çalışma ekipleri de Hanımın Çiftliğinin eksiklerini gidermek üzere çalışma ve gayret sarf edecekler.Battalgazi Belediye Başkanım Sayın Osman Güder’e ve çalışma arkadaşlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Muhtarımızın da belirttiği gibi, ara mahalle yollarının yapımı Battalgazi Belediyemiz de. Battalgazi Belediye Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren, özellikle yol çalışmalarında eksik kalan bölgelerimizde çok hızlı bir şekilde alana girdiler. Bugün mahalle arasındaki yol çalışmaları yapılan bölgelerimizi ziyaret ettik, hayırlı uğurlu olsun. Bütün Malatya’nın her kesimin 800 bin nüfusu için hep birlikte çalışmaya gayret ediyoruz, devam edeceğiz. Seçim yok, herhangi bir talebimiz yok sadece vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz ve sorun olan yerlerin de sorunlarını çözmek üzere bütün kurumlarımıza, yerel yönetimlerimizde ki Başkanlarımıza iletip çözüm için birlikte yol alıyoruz. Bu vesile ile Battalgazi’ye geldiği ilk günden itibaren hizmetlerini aksatmadan devam eden Battalgazi Belediye başkanıma önceki dönem görev yapan Selahattin Gürkan başkanıma ben teşekkürlerimi iletiyorum. Daha çok çalışacağız, daha çok hizmet getireceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • serdar şahin (4 yıl önce)
    Fen işleri Müdürü sn Rıfat Arıca' yı il özel idaredeki çalışmalarından(köy yolları ile ilgili ulaşım) bildiğim için gerçekten BATTALGAZİ BELEDİYESİ için büyük bir başarı olacağına şüphe yoktur. Pötürge,Doğanşehir yollarına(köy ulaşım) bayağı katkı sağlamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (4 yıl önce)
    Kısa bir hatırlatma! Onlar, o büyük günde -ki, işte o gün insanlar âlemlerin rabbinin huzuruna çıkacaklar- diriltileceklerini akıllarına getirmiyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatylı (4 yıl önce)
    sayın başkan işten çıkardığı ahını aldığı onca insan ne olacak övülecek ne hizmet yapmış bütün hepsi selahattin gürkanın yaptığı eserler evirip cevirip isbendere tesisler yaşam merkezi cınar park aklımızla aly etmeyin lütfen dalgageçmeyin bu halkla.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms (4 yıl önce)
    Sayın başkanım..Çevre yolu altı diye tabir ettiğimiz Taştepe,Şehitfevzi,Melekbaba gibi bölgeler şehir merkezinin ortasında kalmasına rağmen gecekondudan bozma yapılarla şehrimiz için çirkin bir görüntüye sebep vermekte olup bu bölgeler için bir dönüşüm yapılması hem orada yaşayanlar için hemde şehrimiz için önemli bir gelişim olacaktır diye düşünüyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEM-BİR (4 yıl önce)
    Osman BAŞKAN'a Yaptığı ve yapacağı işlerde başarıların devamını diliyorum. Çalışmalarına aralıksız devam edip Koltuk sevdalısı olmayan tek adam. Gerek çalışana verdiği Sosyal haklar noktasında gerekse kurum içi işleyişi ve saha çalışmalarından dolayı Canı Gönülden Teşekkür ediyor Başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • EBU (4 yıl önce)
    ŞU ARAŞTIRMA İLE ESKİMALATYA ARASINDAKİ SICAK ASFALT TESİSİNİN DE ÜZERİNDE OLDUĞU ESKİ BAĞDAT YOLUNA DA Bİ UĞRASANIZ SAYGIDEĞER YÖNETİCİLERİM ALLAH AŞKINA...
    0
    0
    Yanıtla