SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guido Giresunspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-07-20 02:57:41
Guido Giresunspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon devre arasında Yeni Malatyaspor'a Gençlerbirliği'nden kiralık gelen ve önümüzdeki sezon için de prensipte anlaşıldığı öne sürülen Guido Koçer'in, Giresunspor'la anlaştığı öğrenildi.

PTT 1. Ligde mücadele eden Giresunspor'un yönetimi, transferde uzun süredir peşinde olduğu gurbetçi oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın da yakından tanıdığı yıldız oyuncuyu istediği ve yönetimin transferi bitirdiği öğrenildi.

Guido Koçer Kimdir?

2 yıllığına Giresunspor’a imza atan Guido Koçer, doğduğu ülke Almanya’da futbol hayatına başladı. Futbola Almanya’nın Seckach takımında başlayan Koçer, 2003- 2008 sezonu arasında Hansa Rostock’un genç takımına transfer oldu. 2007-2008 sezonunda Hansa Rostock A takımı ile 4 resmi maça çıkan Koçer, 2009-2010 sezonu başında Almanya 4. Lig takımlarından Babelsberg’e transfer oldu.

2014-15 transfer döneminde ise İlhan Cavcav’a menajerler aracılığıyla önerilen Guido Koçer, 800 bin Euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği takımına transfer oldu. İlk maçına Çaykur Rizespor deplasmanında çıkan Guido, 25 numaralı formasıyla 2014-15 sezonunda hem takımının hem de kendinin ilk golünü kaydetti.

Guido Koçer, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak oynamıştı.

FOTOĞRAF: Guido Koçer, Giresunsporlu bir yöneticiyle..

Giresun, iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • evro (7 yıl önce)
    bize gelmediği iyi oldu. bencil ve şımarık bir oyuncu. faydasının olacağını sanmıyordum
    0
    0
    Yanıtla