SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guido Kiralandı, İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2016-01-28 19:22:34
Guido Kiralandı, İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Transferde hareketli günler geçiren PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, uzun uğraşlar sonunda Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğinde forma giyen Guido Koçer’i renklerine bağladı. Koçer, sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyecek.

Alima Yeni Malatyaspor, devre arası transfer çalışmalarında teknik direktör İrfan Buz'un çok istediği Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nin futbolcusu Guido Koçer'de mutlu sona ulaştı. Guido Koçer, Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in İstanbul’daki ofisinde kendini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı. Guido Koçer, Gençlerbirliği takımından sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edildi.

Transfer haberini her zamanki gibi Kulüp Başkanı Adil Gevrek sosyal medya üzerinden taraftarlara duyurdu. Gevrek, ‘Gençlerbirliğin’den Guido Koçer Yeni Malatyaspor’umuza hayırlı olsun’ dedi. Gevrek’in önceki aylardan isim hakkında anlaşmasına vardığı ‘Alima’ ismini kullanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • caner (8 yıl önce)
    Hayırlı olsun, Adil başkan neticede bir iş adamıdır, iki tarafı birden yürütebilmesi onun gayretinin sonucu, yorgunluk suratı astırır, gayet normal :)
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir türk (8 yıl önce)
    adam gibi adam adil başkan. kulübün 1 kuruşunu bile heba etmeden gece gündüz çalışıyo. sözde malatya sevdalısı işadamlarımız nerde vekiller nerde eleştirmek kolay millet önce bi kendisine baksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (8 yıl önce)
    Adil Başkan malatyanın yüz akıdır kim ne derse desin bugün ptt1 liğde Malatya varsa Adil Gevrek imzası vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (8 yıl önce)
    Başkanın suratı bir karış, transferi istemeyerek yapmış gibi bir hali var
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın düzgün (8 yıl önce)cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Malatya bu iş bilmez Başkanı sevmedi ne kadar sevmesekte adam çok uğraşıyor başkası olsa çoktan kaçmıştı bence ne kadar antipatik bulsamda yinede bu adama saygı duyalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bizim başkanla bir alıp veremediğimiz yok. Tabiki saygı duyucağız, her zaman arkasında olacağız ama şu anda yanlış işler yapılıyor. Transfer sezonunun başında 3 tane kaliteli adam alıp işi bitirmesi gerekiyordu. 10 tane transfer yapıldı çoğu gereksiz transfer. Takım ilk yarıdaki görüntüsünden çok uzak, oyuncular hırsını kaybetmiş, mücadele etmiyorlar, hocanın mutlaka uyarılması gerekiyor, son maçlarda çok hatalar yaptı, şimdiden önlemler alınmazsa yarın çok geç olabilir, geçmiş yıllarda yaşadık bunları...
    0
    0
    Yanıtla