SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme İçin Göztepe de Devrede

0
Güncellendi - 2019-07-04 17:56:40
Guilherme İçin Göztepe de Devrede
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosunda tutmak isterken, Süper Lig ekibi Göztepe’nin de Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek için devreye girdiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosunda tutmak için görüşmelerine devam ediyor. Bu arada İzmir ekibi Göztepe’de Brezilyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimde bulundu.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi arenasına da çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, güçlü bir kadro oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Temmuz'da ilk ön eleme maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, ilk maça kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile istişare içerisinde transfer görüşmelerini sürdüren transfer komitesi, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor. Kamara transferinden umduğunu bulamayan sarı kırmızılılar, Guilherme transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen Guilherme, Spor Toto Süper Lig'de 30 karşılaşmada 2 bin 251 dakika görev alırken 5 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ALİ (4 yıl önce)
    HER TARANSFER DÖNEMİ AYNI YORUMLAR HEP OLUMSUZ KÜME DÜŞEN ERZURUM SPOR SAHASINDA HEP DOLU TRÜBÜNLERE OYNADI MALATYASPOR 2.SEZONUNDA AVRUPA KUPALARINA GİTTİ BOŞ TRİBÜNLERE OYNAYARAK NE BEKLİYORSUNUZ HALA NİYE ŞAMPİYON OLMADIKMI YAZIK SADECE GÜLÜYORUM YORUMLARA ADİL BAŞKAN VE YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM ÇOK SABIRLILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Sayın yönetim Avrupa maçına tam 3 hafta var unuttunuz herhalde hatırlatayım dedim. 2 milyon Malatyalı transfer beklerken elimizdekileride başkaları almaya çalışıyor. Her sene aynı şeyi yapıyorsunuz. Allah rızası için transfer yapın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göztepe (4 yıl önce)
    Almaya çalışıyoruz dediğimde kimse inanmıyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu göztere işi bizim artıkları yemek
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    EYMS bundan sonra adam gibi transfer yapamaz.Her yıl aynı terane anlaşılan Başkan paraya kıyamıyor.Tek kelimeyle yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Bi cacık olmaz sergen de gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Guilherme, Kamara bizim neyimize, takavutlugu gelmiş bir sürü topcu boşta, ucuz etin tiridi yavan olur ama, olsun üç kuruş aşağı olsun outlet olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bizim yönetim işi ağırdan aldı göztepe işin içindeyse göztepe ye hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla