SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme Netleşmedi

0
Güncellendi - 2019-07-16 01:47:04
Guilherme Netleşmedi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Göztepe'nin de gündeminde olan Brezilyalı oyuncu Guilherme Costa Marques ile anlaşmaya yakın. Guilherme'nin transferiyle ilgili sürecin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosunda tutmaya oldukça yakın. Guilherme için Türkiye’de Göztepe'nin ardından Galatasaray'ın da devreye girdiği, Brezilyalı oyuncu için yurt dışından da tekliflerin olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un kiralık olarak formasını giyen ve ligde 30 karşılaşmada 5 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Guilherme’nin transferini bitirmek isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi, Brezilyalı oyuncuyla anlaşmaya oldukça yakın.

Bonservisi elinde olan futbolcu için Göztepe'nin ardından Galatasaray'da devreye girdi. Fatih Terim'in orta saha rotasyonu için Brezilyalı oyuncuyu istediği ileri sürüldü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Faik (4 yıl önce)
    Guilherme ile anlaşıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)
    Yahu Türkiye liglerinde kim ne alçıda Malatya alamadı en iyi transferleri biz yaptık bu son ağızlı taraftar daha ne istiyor bu iş bakkalda ekmek almaya venzemiyo daha ne yapsın yönetim bu yazanlar hayatlarında bir kere maça gittimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (4 yıl önce)
    Cuma günü liste verilecek yönetim yatmaya devam ediyor arkadaş eleme oynanacak bir sürü eksik mevki var yönetim resmen alay ediyor taraftarıyla camiasiyla dalga geçen bu zamana kadar yatan bi yönetim olamaz yazık ediyorsunuz bu camiaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim ilk tur için kadro yeterli abartmayin ikinci üçüncü tura kadar eksik olanlarda tamamlanır .her bölgenin adamı şuan var . Sadece bazı bölgelere daha kaliteli adamlar alanacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Akgül (4 yıl önce)Fatih genç isimli kullanıcı yorumuna
    Bu camianın icinde sen yoksunki
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)
    Bu nasıl birkaç gün hep aynı şeyler söyleniyor ama somut bişey yok. Milleti İstanbul’da gezdirip gönderiyorUz
    0
    0
    Yanıtla