SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme'den Malatya'ya Veda Mesajı

0
Güncellendi - 2020-02-01 03:10:21
Guilherme'den Malatya'ya Veda Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da 1,5 sezon kiralık olarak top koşturan ve ara transferde Trabzonspor'la oynanan Guilherme Costamarques, ınstagram hesabından yayınladığı mesajla Malatya'ya veda etti.

Guilherme, intstagramda Yeni Malatyaspor formalı siyah beyaz fotoğrafıyla birlikte, "Teşekkürler Malatya, birlikte harika şeyler başardık, her zaman kalbimde olacaksınız." mesajını paylaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Nurzat (4 yıl önce)
    Gidenin yolu açık olsun diyemeyeceğim. Jahoviç e ne olduysa bu gilhermeye de o olur. Malatyayı satan Allahından bulur inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (4 yıl önce)
    Arkadaşlar bu ne kin bu nasıl bir nefret adam burda olduğu ve oynadığı müddetçe hakkını verdi Sonuçta profesyonel oyuncu Bizim Gevrek başkan süper lig de bazı başkanların ve kulüplerin oyuncağı oldu Borcum yok diye hava atıyor ya elinden kaçırmasın Bilinen bir oyuncu doğru düzgün bir sözleşme yapsın Güle güle (GÜLEN ADAM) yolun açık olsun Malatya için yaptıklarına candan teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Beşiktaş a transfer olmayacağı belli olduktan sonraki açıklamalarıyla Malatyaspor da kalacağını belirtti. Önceden haber vermeden (bence depremin de etkisi var. Trabzon da bu durumu kullanmış olabilir) transferin bitmesine 2 gün kala kaçarak gitmesi hoş olmadı. Taraftarın kırgınlığı buna. Yönetimin hatası bu futbolcuya güvenmeleri. Bu sürece hazırlıksız yakalandılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşmeye gelince; Bu sözleşmedeki şartları kabul ederseniz gelirim diyerek daha fazla veren kulüplere gitmemişti. Yönetim ya daha fazla para vermemek için kabul etmişti. Sözleşmedeki tartışılan bölüm (fesih) büyük takımların istemesi durumunda geçerli olacak diye söylenmişti. Ayrıntısını bilmiyorum (Trabzonspor bu kriteri taşıyor mu tartışılır)
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Trabzon fener macinda kalitesini belli etti. Yms iyi futbolcuyu elinden kaçırmış .yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Aleksic adam gibi adamdi bu ikili ismini dahi hatirlamadiğim kişiler bekleyin görün hiç yerleri olmayacak Malatya spor onlarin eksikliklerini hic aramayacak Şimdi daha iyi olacağiz
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (4 yıl önce)
    akçadağlı ben senden daha öz akçadağlıyım nankörlük yapan kim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Hüseyin CAVCAV (4 yıl önce)
    Zamanında sağlam bir sözleşme yapılmış olsaydı Guilherme'nin transferinde YMS' Kulübünün kasasına en az 3 milyon Euro para girerdi. Guilherme'nin transferi Sayın Başkan Adil Gevrek'e ve YMS yönetimine inşallah ders olur da bundan sonra yapacakları sözleşmelerde bir daha böylesi fahiş hatalar yapmazlar. YMS Yönetimine tavsiyem, transfer yaparken 30 yaş üstü futbolcudan, disiplinsiz futbolcudan ve sakat futbolcudan uzak dursunlar. Çünkü bu tür oyuncular YMS un elinde kalır ve Kulüp zarara uğrar. O futbolcuların en son takımı da YMS olur. Transfer ederken futbolcunun kesinlikle genç ve yetenekli olmasına dikkat edilmelidir. Futbolcu ne kadar genç ve yetenekli olursa ileride kulübün kazancı da o kadar yüksek olur. Geçmişte transfer konusunda bu işi profesyonel olarak yapan bir tek kişi vardı. O da Gençlerbirliği Kulübünün efsane Başkanı rahmetli amcam İlhan Cavcav'dı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne ders olacak Allah aşkına adam para gitmesin diye ya kiralık futbolcu alır yada hiçbşr yerde tutunamamış bonservisi elinde futbolcu alır sadece günü kurtarna başka birşey değil bu başkanla hiçbir yere varılamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Takmayın kafanıza oda Jahoviç gibi ettiğini bulur.İlk üç maçta sakatlanır sezonu kapatır.Bakın Jahoviç'e sıkıysa çıksın bir kafa topuna göreyim. güler yüzlü bücürde inşallah başarılı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Bizim burada yaramaz tavukların ayağına harik yani eski bir ayakkabı bağlarlardıki komşunun bağına bahçasına geçmesin diye İş de bunada aynısı yapmak lazımdı??
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa aktan (4 yıl önce)
    gülen yüzlü adam malatyalı sevmişti seni elbette kendine göre uygun başka takıma transfer olmak en dogal hakkın. sözleşmeni 1 hafta önce feshederdin alanya maçı kamp kadrosuna katılmazdın ve istediğin yere giderdin kimse de sana birşey diyemezdi. sen 1 hafta önce malatyada olmaktan mutluyum de sonra takımda kalacakmış gibi alanya maçı kampına katıl ordan bir sabah oteli yönetimden habersiz terket trabzona git transferin zora girince kaçtıgın klüp başkanına agla sızla transfer ol bu yakışmadı. hayatın boyınca bu anı unutma keşke adabona uygun ayrıldaydım de. trabzonsporada bir atasözünü hatırkatayım yaşayınca göreceksinin bugün bize yaptı yarın size yapacaktıe. aglayanın malı gülene hayır getirmez. başkana baskı uygulamak imzaya mecbur bırakmak haksızlığı haklı hake getiemez bu gerçeği degiştirmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Bı de dalga geçer gibi veda mesajı yayınlamış ... Ah başkan ah bazı saçmalıkların olmasa iyisin de
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (4 yıl önce)
    Malatya'ya bidaha sakın gelme kimse görmek bile istemiyor seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (4 yıl önce)
    Yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    atatürk ne demiş sporcunun ahlaklı olmasını demiş senin sucun yok seni alan zihniyet bu hale geldi çok da kimsenin umrunda degilsin senden fıtbolcu da olmaz malatya yı agzına alma seni kaçıranlara söyle deprem yaşayan malatyada yangından mal kaçırır gibi kactın yazık cok yazık türkiyenin geldiği nokta malesef siyasetin girdiği her şey bitiyor fıtbolda olduğu gibi şanlı büyük malatyaspor taraftarı trabzon yaptığı asla unutmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret Sarıtaş (4 yıl önce)
    Gilerme; gelişin olada gidişin olmaya demek isterdim ama sen bunu nerden bileceksin gidişin hiç şık olmadı sanki küçük bir çocuğun oyuncağını elinden aldı Trabzonspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Şahintürk (4 yıl önce)
    Gülen çocuk Senin ile Her sey cok guzeldi Ama Gidiş şeklin hiç de şık olmadı Gidişinde vefa yoktu "vefasız gidişden vedaya gerek olmaz"
    0
    0
    Yanıtla
  • Murteza (4 yıl önce)
    Bu da ah alıp gitti bununda sonu sakatlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Yapılanlar olumlu veya olumsuz da olsa, unutulmaz. Elbette Malatyaspor un da bir ajandası vardır. Herşeyi kaydediyor. Sabırla bekleyelim, görelim. Herşeye rağmen bizler dik durmalıyız, verdiğimiz kararların arkasında çok net bir şekilde durmalıyız. Er yada geç "adalet" yerini bulacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)
    Yeter artık bıktık bu Ghulerme haberlerinden ey Malatya haber... Yeni transferimiz Brundi milli takım oyuncusu Yousoufu neden haber yapmıyorsunuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurhan SARIHAN (4 yıl önce)
    Seni adam bildik değerinden fazla değer vermişiz yazıklar olsun senşn gibi futbolcuya ahımız yerde kalmaz forma yüzü görmezssin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim çelik (4 yıl önce)
    Sen Bizi sattın bizden özür dileyeceğine bir de veda mesajı yazıyorsun. Trabzon Spor sana para vermeden yedek tutacağını bilmiyormusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (4 yıl önce)
    Sezon sonunu bekleyip adam gibi gitmek vardı ama bu şekilde gitmek yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Malatya hakki sana haram olsunnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    İkiyüzlü adam bide çıkmış malatyada mutluyom diyor.sirtimizdan vurdu yazıklar olsun sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Her güzel şeyin sonu vardır. Evlatlar da yuvadan uçar, Bu durum sevgiyi azaltmaz aksine çoğaltır. Evlat her yerde babanın gölgesidir. Yolun acık olsun Guilherme. Yüzünden gülüşün eksik olmasın, güzel gülen evlat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Gittigin yerde inşallah başarısız olursun sonun emre mor gibi olur inşallah cilerme...malatya sporu ve malatyalıları yarı yolda bıraktın kaçtın nankör, ekmek yedigin yerden kaçtın gittin
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    adam gibi gitmedin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Bu gidiş sana yakışma büyük futbolcu sadece iyi oynamakla olmaz vefa duygusu olmalı oynadığın takımı yüz üstü bırakıp gittin taraftar olarak gözümde bittin yeni malatya sporumuza başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah taş (4 yıl önce)
    sen bizim hiç umrumuzda olmayacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • adam profesyonel buralara futbol oynayarak para kazanacak, ama bizim yöneticiler amatör sözleşme yapmasını bilmiyorsa bunda onun suçu yok. teşekkürler Guilherme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nankör olmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla