SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme'ye Göztepe de Talip

0
Güncellendi - 2019-06-21 01:15:18
Guilherme'ye Göztepe de Talip
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı on numara Guilherme Costa Marques, İzmir ekibi Göztepe'nin radarına girdi. Göztepe, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak isterken, Evkur Yeni Malatyaspor ise Brezilyalı oyuncusu kadrosunda tutmak istiyor.

Manuel Fernandes’in yüksek maaş isteğini aşağı çekemeyen Göztepe, rotasını Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Guilherme Costa Marques'e çevirdi. İzmir ekibi, geride kalan sezonda özellikle ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansla büyük beğeni kazanan Brezilyalıyı kadrosuna katmak istiyor.

SÜPER LİG'DE BİRÇOK TAKIMIN LİSTESİNDE YER ALIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'un kadrosunda tutmak için görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı on numara Guilherme Costa Marques, Spor Toto Süper Lig'de yer alan birçok takımın listesinde bulunuyor.

İtalya Seri B ekibi Benevento'dan Guilherme'yi geçtiğimiz sezonun başında kiralık olarak kadrosuna dahil eden Evkur Yeni Malatyaspor, Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor. Guilherme'nin ismi bir dönem Fenerbahçe ile de anılırken, Aytemiz Alanyaspor'da Brezilyalı oyuncuyla ilgileniyor.

2017-2018 sezonunda Benevento'ya transfer olan Guilherme Costa Marques, 2018-2019 sezonunun başında Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralık olarak geldi.

Geride kalan sezon Spor Toto Süper Lig'de 30, Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşmada görev alan Brezilyalı oyuncu, toplamda 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Spor Toto Süper Lig'de özellikle sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla alkış alan Guilherme Costa Marques, taraftarın da sevgilisi haline geldi.

On numara pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve sağ kanatta da oynayabilen Guilherme, sol ayağını iyi kullanabiliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, transfer etme opsiyonunu kullanarak, Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda tutmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    guilherme biraz kafasını kullanırsa eleme maçlarıyla kendini daha üst takımlara tanıtma imkanı bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Goztepenin zaten transfer komitesi yok gibi birsey 2 sezondur malatyaspor kimle ilgileniyorsa hemen gidip aldilar, gulihermenin bu sezon malatya da kalmasi takima cok katki saglayacaktir uyum sureci yok super lig tecrubesi edindi rakipleri taniyor ayrica klas oyuncu avrupa maclarinda kalitesini gosterecektir kesinlikle kalmali
    0
    0
    Yanıtla