SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Guilherme'ye Takım Bulması İçin İzin Verdik"

A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor- Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Trabzonspor 2. Başkanı Mehmet Yiğit Alp, hazırlık süresi olmadan lige başladıklarını belirtti ve istenilen seviyeye çıkabilmeleri için süre gerektiğini söyledi.

Alp, geçtiğimiz sezon devre arasında Yeni Malatyaspor'da kiralık iken Portekiz'deki kulübüyle anlaşarak transfer ettikleri Guilherme'ye de kulüp bulmasını istediklerini bildirdi.

Trabzonspor 2. Başkanı,, "Guilherme'ye takım bulması için izin verdik. Kendisi Trabzon'da değil. Takım arayışını sürdürüyor. İnşallah bu hafta netleştiririz."diye konuştu.

Bu arada, Guilherme'nin Göztepe'yle görüştüğü de öne sürüldü.

Trabzon, AA- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Guilherme, olaylı transferinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • eyyupk (3 yıl önce)
    Taraftar başkandan hesap sorsun Trabzonsporun parası heba oldu .Malatyaspor kümede düşmedi gitti diye ha ha.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Seni sevmiştik bıcır brezilyalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat Kutsal (3 yıl önce)
    Guilherme Konyaya mı gitti ne
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Oynayacağı tek yer malatyasor
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Kesinlikle,çok acil iki stoper, Da Costa,Trabzondan ve Hüseyni VEYA Sadık.,çok acil kaleçi G.saraydan Okan Kocuk,veya Serkan Kırıntılı,hemen alınmalı,bugün yarına kalmamalı, Cilerme gelsin,Hem Malatya yı hem seyirciyi biliyor,takıma yıldız lazım,2.sınıf adam değil........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Gelsin Kral yaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya ya asla gelmez..Zaten Göztepeye gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Kesinlikle alınmalı quilherme yeniden gelmeli başka yerde başarılı olamaz ön libero ve 2 stoper artı bir kaleci acil alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (3 yıl önce)
    Bence malatya tekrar almalı bu futbolcuyu. Profesyonellikte küskünlük olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemc (3 yıl önce)
    Ne oldu trabzon ne oldu. Oyuncuyu almak ıcın kırk takla attınız sımdıde kulup bulması ızın verdınız. Sızden hıcbısey olmaz... Bu kafa zıhnıyetınden vazgecın... Bos takım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Hem Trabzona hemde Ghulleirme ye hayırlı olsun.Paragözler..
    0
    0
    Yanıtla