SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gül Erdoğan'la Görüştü

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:58:21
Gül Erdoğan'la Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, haftalık olağan görüşme kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, haftalık olağan görüşme kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yarın Karadeniz turuna çıkacak olmasından dolayı Perşembe günü gerçekleşmesi beklenen haftalık olağan görüşme bugüne alındı. Gül-Erdoğan arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.

Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen görüşmede öncelikli olarak Taksim Gezi Parkı protestolarıyla başlayan olayların ele alındığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, olaylar ilk başladığı sıralarda yaptığı açıklamada, "İyi niyetli mesajlar alınmıştır" demişti. Başbakan Erdoğan ise yaptığı her açıklamada protestoların arkasında dış güçlerin de bulunduğunu belirterek, faiz lobisine dikkat çekmişti. Köşk’te gerçekleşen görüşmede de bu protestoların ilk günden itibaren nasıl başladığı ve gidişatın nasıl olduğunun detaylı bir şekilde masaya yatırıldığı öğrenildi. Görüşmede Başbakan Erdoğan'ın olayların arkasında bulunan dış güçlerle ilgili elindeki somut bilgileri Cumhurbaşkanı Gül'le paylaşabileceği de belirtildi. 

Köşk'te ayrıca çözüm süreci, Suriye'deki ve ekonomideki son durumun da ele alındığı tahmin ediliyor. Görüşmelerin ardından Başbakan Erdoğan Başbakanlık Resmi Konutu'na gelirken, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Başbakan Erdoğan'ın konuta giriş yaptığı sırada Başbakanlık Resmi Konutu’na geldi.

HENDEK'TE MOLA VERDİ..

Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara’dan İstanbul’a giderken Sakarya’nın Hendek ilçesinde mola verdi. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara’dan İstanbul’a giderken mola verdiği Hendek’te Park Shop Tesisleri’nde Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile bir araya gelerek sohbet etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız