SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gül Malatya'da İftar Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:49
Gül Malatya'da İftar Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindeki heyet, merkez Fatih Mahallesi (Köyü) yakınındaki Beydağı Konteyner Kenti'nde Suriyeli sığınmacılarla iftar programına katılmak için Malatya’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve beraberindeki heyeti Malatya Havalimanı’nda Malatya Valisi Vasip Şahin, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Buradaki karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki heyet konvoy halinde Suriyeli sığınmacıların bulunduğu Beydağı konaklama tesislerine hareket etti.

Gül, konteyner kentte de 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı ile diğer yetkililer ve Suriyeli sığınmacılar tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Gül’e Suriyeli uyruklu Reva El Yusuf adlı kız çocuğu tarafından bir buket çiçek verildi.

Beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile birlikte konteyner kente gelen Cumhurbaşkanı Gül, burada Vali Vasip Şahin ve AFAD yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gül’ün katılacağı iftar yemeğine Suriyeliler ellerinde Türk bayrakları ile geldiler.

İftar yemeğine Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra Başbakan Yardımcısı Atalay, Vali Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, AKP Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı,  Cemal Akın, Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, daire müdürleri, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Suriyeli sığınmacılar katıldılar.

FOTO: Gül'ün konteyner kentte karşılanması ve iftar yemeği

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız