SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gülay ve Hakan Altun Konseri

A- A+ PAYLAŞ

14. Malatya Fuarı Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde Şanatçı Hakan Altun ve Gülay Malatya'da bir konser verdi.

Malatya Belediyesi'nin organize ettiği 14. Malatya Fuarı Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında, Mişmiş Park Fahri Kayahan Sahnesi'nde sanatçılar Alev Özdemir, Gülay ve Hakan Altun Malatyalılar'ı coşturdu.

Meksika ekibinin gösterisinin ardından sahne alan Alev Özdemir, Arguvan türküleri ağırlıklı bir repertuarla program yaparken, daha sonra Gülay sahneye geldi ve aralarında Malatya türkülerinin de bulunduğu birçok türküyü seslendirdi.

Konser esnasında gençlerin yoğun ilgisini çeken Hakan Altun, şarkılarından sonra konsere gelen dinleyicileriyle sohbet etti. Gençleri yanlış insanlara aşık olmamaları konusunda uyaran Hakan Altun, "Güle güle, sana elveda" adlı parçasını ise isim vermeden, "Ayrılmaya karar verdiğim gün, yazmaya da karar verdim" dedi.

Sanatçılardan Alev Özdemir'e Belediye Meclis Üyesi Alaattin Acun, Gülay'a Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Hakan Altun'a ise Belediye Meclis üyesi Fahrettin Eserdi plaket verdiler.

SON GÜN PROGRAMI..

"* 16 TEMMUZ 2006 PAZAR
10,00 2.Uluslararası Kayısı Sempozyumu -Şehir Merkezi Belediye Konferans Salonu

11,00 2.Ulusal Briç Şampiyonası-Şehir-Merkezi Atatürk Spor Salonu

16,00 Plaj Voleybolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı-Açık Otopark Yanı

17,00 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri-Şehir Merkezi-Belediye Önü

17.00-20.00 Paramotor Gösterileri-Şehir Merkezi - Mişmiş Park Fuar Alanı

18,00 Sokak Basketbolu Turnuvası-Mişmiş Park Fuar Alanı -Açık Otopark Yanı

20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı -Sahil Yolu Sahnesi

20,00 KONSER VE GÖSTERİ PROGRAMI-Mişmiş Park Fuar Alanı-Fahri Kayahan-Sahnesi
Sunucu: FATİH MÜHÜRDAR

20,10 Çeşitli Ülkelerin Halk Dansları Gösterileri

20,45 Havai Fişek Gösterileri

21,00 MURAT KEKİLLİ Konseri
CEYLAN Konseri"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız