SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güldal TMO Genel Müdürlüğüne Atandı

0
Güncellendi - 2018-08-20 05:45:52
Güldal TMO Genel Müdürlüğüne Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski İl Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürlerinden olan ve en son 24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gereği kapatılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın müsteşar yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Güldal, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Güldal'ın TMO'daki yeni görevine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı, Resmi Gazete'nin 19 Ağustos 2018 günkü sayısında yayınlandı.

2000-2009 yılları arasında Malatya’da Tarım İl Müdürü olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini kazanan, 2009'dan 2017'ye kadar İzmir İl Müdürlüğü görevinde bulunan Güldal, Kasım 2017'de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmişti.

TMO Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Güldal, 1964 yılında Erzincan Kemaliye’de doğdu. 1981 yılında Erzincan Ziraat Meslek Lisesi’nden, 1987 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Güldal, 1989-1990 yıllarında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Zonguldak İl Müdürlüğü’nde Mühendis, 1990-2000 yıllarında Proje ve İstatistik Şube Müdürü, 2000-2009 yıllarında ise Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Malatya İl Müdürü olarak görev yaptı. Ahmet Güldal, 31 Ağustos 2009 tarihinden Kasım 2017'ye kadar İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, sonrasında ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü. Güldal, evli ve 3 çocuk babası.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Selcuk (5 yıl önce)
    Görevine sevdalı bir abimiz Rabbim hayırlı etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali CENGİZ (5 yıl önce)
    Başarılı bir bürokrat kardeşimiz kendisine başarılar diliyorum.Erzincan Kemaliyeli ve Malatya sevdalısı bir kardeşimiz Allah Mahcup etmesin Malatyada görev yaptığı sürde bir çok başarılı projelere imza atmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Yakın dostum Sayın Ahmet Güldal'ı tebrik eder TMO Genel Müdürü olarak çalışmalarında başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk ŞENER (5 yıl önce)
    Allah hayırlı eylesin. Değer bir bürokrat. İnşallah güzel işlere imza atar.
    0
    0
    Yanıtla