SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güle Güle Tutuklandı!..

A- A+ PAYLAŞ

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan ortak operasyon sonucunda Van'dan İstanbul'a götürülmek istenen 35 kilo 718 gram eroin maddesi Malatya'da ele geçirildi. Bu arada, etnoğrafik değeri olan kama havaalanındaki denetim sırasında ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

EROİN OPERASYONU..
Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Malatya ve Gaziantep Emniyet Müdürlükleri'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince ortak yürütülen 'Zafer' adlı operasyon sonucunda, 34 AC 385 plakalı Mercedes marka otomobille Van'dan İstanbul'a eroin götürülürken, otomobil Malatya'da durduruldu.

Operasyonda dedektör köpeği Echo'nun aracın arka koltuk kısmında tepki vermesi üzerine, otomobilde gizli bir bölme yapıldığı tespit edildi.

Gizli bölmenin açılması sonucunda 66 ayrı paket halinde toplam 35 kilo 718 gram eroin maddesi elde edildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan D.K. ve M.K. adlı şahıslar "Uyuşturucu madde nakli ve ticareti yapmak" iddiasıyla sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki zanlının, adliyeye getirilişi sırasında "gayet mutlu" görünümleri dikkat çekerken, biri görüntülerini çeken basın mensuplarına sürekli gülümsedi.

HAVAALANINDA TARİHİ KAMA..
Öte yandan Malatya'dan İstanbul'a tarihi kama götürmek isteyen şahıs, havaalanında gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'a uçakla gitmek isteyen Semle S.'nin bagajı Erhaç Havaalanı'nda X-Ray cihazından geçerken bavulda 1 adet sedef kaplamalı kama tespit edildi. S.S. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Malatya Müze Müdürlüğü'nce yapılan bilirkişi incelemesinde kamanın etnoğrafik eser olduğu tespit edildi.

S.S., sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız