SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gül'e Ortak Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın ile Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır partinin Malatya İl binasında a bir basın toplantısı düzenleyerek, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesine ilişkin düşüncelerini açıkladılar ve kutladılar.

İl Başkanı Ahmet Çakır, "Sayın Abdullah Gül'ün bu yeni görevinde Türkiye Cumhuriyeti ile dünya arasında geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe bir köprü oluşturacağına inanıyor, bu anlamda Türkiye ve dünyanın teveccühünü çok önceden kazandığını biliyoruz" dedi. Gül'ün örnek bir cumhurbaşkanlığı sergileyeceğinden kuşkuları olmadığına dikkat çeken Çakır, "Siyaset ve toplumla her zaman barışık olan, devlet adamı kimliği ve duruşuyla adından takdirle söz edilen Sayın Abdullah Gül, bugüne kadar görevde bulunduğu tüm makamların hakkını verdiği gibi cumhurbaşkanlığı görevini de en iyi şekilde yürütecektir" şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise başbakanlık ve bakanlık yapmış olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu görev için en isabetli isim olduğunu belirterek Türkiye'nin muasır medeniyet seviyesine çıkma hızının Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi ile yeni bir ivme kazanacağını kaydetti.

SP'Lİ BAŞKANIN KUTLAMASI..
Malatya'ya bağlı Topsöğüt beldesinin Saadet Partili Belediye Başkanı Ömer Yağcı, Abdullah Gül'ün 11. Cumhurbaşkanı seçilmesi şerefine davullu zurnalı kutlama programı düzenledi.

Saadet Partili (SP) Topsöğüt Belde Belediyesi'nin düzenlediği kutlamalarda havai fişekler atıldı, davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.

HAVAİ FİŞEK..
Öte yandan Gül'ün Cumhurbaşkanlığını, Malatya'da havai fişek bayiliği yapan bir firma da İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde havai fişek gösterisiyle kutlandı.

Firmanın müdürü Abuzer Aslan, gösteride yaklaşık bin 200 adet havai fişek kullandıklarını belirterek, "Abdullah Gül'ü kim sevmez ki, sevmeyen varsa parmak kaldırsın. Gül gibi insandır, herkes sever" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız