SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güler: 'Hakkımı Helal Etmiyorum'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:44
Güler: 'Hakkımı Helal Etmiyorum'
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı devir teslim töreninde Muammer Güler görevini Efkan Ala’ya devretti. Törende ilk sözü Muammer Güler aldı. Güler açıklamasında sitem etti ‘Keşke hançeri başkaları vursaydı. Onlara hakkımı helal etmiyorum’ dedi.

İşte Muammer Güler'in açıklamaları:

Dönem sürecinde çözüm sürecinin çok anlamı vardır. Bu çerçeve içinde çalışmalar çözüm sürecine yönelik gerçekleştirilmeye çalışıldı. Özellikle bugün çözüm sürecini ısrarla sürmesi, korunması gerektiğini ifade ediyorum. Önümüzdeki süreçte seçim süreci yaşanacaktır. 

KEŞKE HANÇERİ BAŞKALARI VURSAYDI

Beklediğimiz tek şey kanuna uygun hukuka uygun, kanuni delillerle, hazırlanmış tuzaklanmamış dosyaların önümüze konmasını bekliyoruz. Kamuoyu bu operasyonunu hangi amaçla gerçekleştirildiğini biliyor.  Son sözüm Keşke bu operasyonla bizleri bu kendisine daha önce de ifade ettim bu yanlış hareket başka yerden gelmiş olsaydı keşke bu hançeri başkaları vursaydı. Onlara hakkımı helal etmiyorum.  Türkiye’de normalleşmeye dönülecekse, bir kahır çekilecekse bu kahrı çekmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. 

Muammer Güler’in açıklamalarının ardından sözü yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala aldı. Ala şunları söyledi:

“Türkiye son 11 yıl içerisinde bölgesinde başka ülkelerin gıpta ettiği bir ekonomik sosyal politik gelişme göstermektedir. Bu coğrafyada bu gelişmeler istikrarlı olunca, çeşitli odakların saldırısı da beklenmedik değildir. Biz Sayın Başbakan’ın liderliğinde kadro olarak elimizden geleni yapıyoruz. 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Kalkınmaların çoğaldığı dönemlerin hemen ardından siyasi istikrara yönelik saldırıların gelmesi normal. Bizim üzüldüğümüz şey milletimize ödettirilen gereksiz maliyetlerdir. Yoksa Türkiye hak ettiği tarihine yakışır bir ivmeyi yakalamıştır. Sorunlarımı yok mu olur çözeceğiz, O irademiz de var.  Devam edeceğiz. Biz sorunsuz bir Türkiye vaat etmedik ama sorunlarını çözebilen bir yönetim vat ettik.

Sayın Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza ve milletimize karşı mahcup olmamayı diliyorum yüce Allah’ımızdan. Ümit ediyorum ki arzu ettiğimizden daha kısa sürüde Türkiye gelişmesini devam ettirecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız