SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güler Öğretmene Plaket

A- A+ PAYLAŞ

Ankara MASTÖB (Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği) geçtiğimiz Pazar günü kendi binasında hazırladığı programla Anneler Günü'nü kutladı.

MASTÖB, Malatya’da Yılın Annesi olarak Şehdane Soykan'ı, Ankara’da; yıllardır özürlü çocuğuna bakan ve onun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Emekli Öğretmen Güler Şeker’i Yılın Annesi seçti.

Güler Şeker'e plaketi Ankara'da, Şehdane Soykan'a ise plaketi Malatya'da sunuldu.

MASTÖB'ün Yılın Annesi programından sonra ayrıca, konuklara Prof.Dr. Ali Ercan tarafından "Küreselleşme Sürecinde Ulus Devleti" konulu konferans verildi. (ilk 2 fotoğrafta)

ANNELERE KARANFİL..
Anneler Gününde, Esenlik Şirketi’ne bağlı Süpermarketlerde ve Sosyal Tesislerde annelere 5 bin karanfil dağıtılarak anneler günü kutlandı.

Anneler günü dolayısıyla bir açıklama yapan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan; “ Biz her yıl olduğu gibi, bu yılda Anneler gününde değişik etkinlikler düzenledik. Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Annelerimizin hakkını maddi olarak ödememiz mümkün değildir. Annelerimizin Dinimizce önemi “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” hadis-i şerifi ile çok güzel bir şekilde açıklanmıştır. Dinimizdede annelerin yeri çok büyüktür. Anne olmak mesleklerin en kutsalı ve en zorudur. Esenlik Şirketi olarak değeri maddi olarak anlatılamayacak annelerimizi bu anlamlı günde unutmamak ve unutturmamak için tüm market ve sosyal tesislerimizde tüm annelerimize karanfil hediye ederek bu güzel günlerini kutladık. Tabi bu annelerimizin bizlere aşıladığı insani değerlere karşılık olarak gösterilemez, bu sadece annelerimize yılda bir günde olsa sevgi ve saygımızı gösterme fırsatı vermiştir. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, sağlık, mutluluk içerisinde aileleri ve çocuklarıyla huzurlu bir ömür geçirmelerini dilerim.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız