SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güllerin Efendisi" Konseri

0
Güncellendi - 2017-04-30 15:38:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından “Güllerin Efendisi” konseri icra edildi. Gönülleri mest eden konser, yoğun alkış aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser verdi. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla verilen konser, büyük beğeni topladı. Peygamber Efendimiz’i (s.a.v) anlatan ilahileri seslendiren koro, gönülleri coşturdu. Solistlerin de sevilen ilahileri seslendirdiği konserde, Malatya’nın tanınmış müzisyenlerinden görme engelli Habip İbar sürpriz yaparak sahneye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, koro adına Habip İbar’a çiçek takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız