SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güllü'ler İnönü'den Ayrılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:25
Güllü'ler İnönü'den Ayrılıyor
A- A+ PAYLAŞ

 İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda görev yapan Yrd. Doç. Dr. Abdullah Güllü ve eşi Doç. Dr. Esin Güllü’nün Malatya dışında başka bir üniversitede akademik kariyerlerine devam etme kararı almaları, Malatya spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu. 

Teknik direktör Ziya Doğan ile birlikte Trabzonspor başta olmak üzere Malatyaspor, Diyarbakırspor ve Konyaspor’ da görev yapan Abdullah Güllü, tecrübeli hocanın teknik heyetlerinde 1. yardımcı, kondisyoner ve antrenman bilimcisi olarak çalışmıştı. Gerek üst düzey futbol kariyeri gerekse de antrenman bilimi konusundaki bilgi becerisiyle Malatya için büyük bir değer kabul edilen Güllü, öğrenciler için tam bir canlı kaynak görevi üstleniyordu. Sadece İnönü Üniversitesi BESYO öğrencileri için değil, şehrin tüm spor unsurları için büyük bir kayıp olarak değerlendirilen Güllü’nün ayrılık kararı Malatya’da üzüntüye neden oldu. 

Sezon başında PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un laktat testini yapan, Malatyalı antrenörlere antrenman bilimindeki yeni değişiklikleri anlatan Güllü ve spor yöneticiliği bölümünde öğretim üyesi olan eşi Doç. Dr. Esin Güllü’nün ayrılma kararı üniversite öğrencilerinde de büyük üzüntüye neden oldu. Futbol başta olmak üzere, antrenman bilimi ve diğer bilimsel çalışmalarda Abdullah Güllü’nün birikimden yararlanamayacak öğrenciler, hocalarını bu kararından geri çevirmek için her yolu denedi ancak sonuç alamadı. Kariyerine Çorum Hitit Üniversitesi’nde devam edeceği öğrenilen Güllü’nün eşi ile birlikte aniden Malatya’dan ayrılma kararı almalarının nedeni ise merak ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız