SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gültekin Sözleşme İmzaladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:00:28
Gültekin Sözleşme İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, antrenör Erkan Gültekin'le (ortadaki) sözleşme imzaladı. 

2014-2015 sezonunun planlamasını yapan 44 Malatyaspor yönetimi, tecrübeli teknik adam Erkan Gültekin'i takımın başına getirdi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan 44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, "44 Malatyaspor 3 yıldır BAL Ligi'nde ve bu sezon 4. sezonumuzu yaşayacağız. Geride kalan 3 sezonda şampiyonluğa oynadık. Bu anlamda Malatya'mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bir üst lige çıkmak nasip olmadı ama güzel işler yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Bingöl, yeni sezona iyi bir yapılanmayla girmek için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, "Takımın başına Erkan Gültekin hocamızı getirdik. Kendisinin bilgi ve birikimine güveniyoruz. Yeni sezonda Erkan Gültekin hocamızla yola devam edeceğiz. Hocamızın yardımcılıklarını Bayram Baysal ve Hakan Aydemir yapacak. Malatya spor ve 44 Malatyaspor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Bingöl, "15 gündür yeni sezon hazırlıklarına başladık. 15 gün içerisinde yaklaşık 15 futbolcu ile görüşme yaptık. İç ve dış transferde 8 oyuncu ile prensipte anlaştık. 44 Malatyaspor'u bu sezon şampiyonluğa ulaştırmak için iyi bir kadro kuracağız" diye konuştu.

44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Erkan Gültekin ise, Malatya'da futbolun bütün kitlelerin ilgisini çektiğini ifade ederek, 44 Malatyaspor'u herkesin desteğiyle şampiyonluğa ulaştırmak istediğini dile getirdi.

Gültekin, 3 sezondur BAL Ligi'nde başarılı olan ancak bir üst lige çıkma başarısını gösteremeyen 44 Malatyaspor'un bu sezonda şampiyonluk parolasıyla sezona başlayacağını kaydederek, "Kulübümüz şampiyonluk hedefiyle sezon planlamasına başladı. Yöneticilerimizle görüştük ve birçok konuda mutabık kaldık. Neticede de yönetimimizin teklifini kabul ettik. Ekibimle beraber, özlenen 3. Lig hayalini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız