SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Gül'ün Açıklaması Olumlu''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Köşk'te şehit ailelerine verdiği iftar yemeğine katılan Malatyalı şehit aileleri, Cumhurbaşkanı Gül'ün demokratik açılım konusundaki açıklamalarını olumlu bulduklarını belirttiler.

Şehit Mesut Güler'in babası Mustafa Güler, "Bütün şehit aileleri Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün düzenlediği iftar yemeğinde biraraya geldi. Biz şehit ailelerini üzecek bir açılımın olmaması gerektiğini kendilerine ilettik. Terörden yana bir af olacaksa, önce şehit ailelerine sorulması gerekmektedir. Çünkü 40 bin şehit verdik. Şehit ailelerinin her gün içerleri yanıyor. Bu ölene kadar gidiyor. Onun için Cumhurbaşkanımız 'Bizlere güvenin, hükümete güvenin, daha iyi şeyler olacak' diye bir konuşma yaptı"dedi.

Erzincan'da şehit olan şehit Uzman Jandarma Çavuş Selim Kabakaş'ın babası Hüseyin Kabakaş ise, iftar yemeğinin iyi geçtiğini ve Cumhurbaşkanı Gül'ün kendileriyle yakından ilgilendiğini ifade ederek, "'Duyumlara kapılmayın, içiniz rahat olsun. Kesinlikle şehit ailelerini üzecek bir karar almayız' dedi. Biz de kendisine teşekkür ettik. Benim görüşüm şudur; devlet yetkililerimiz koca bir ülkeyi yöneten akıllı insanlar. Türkiye, tek Türkiye, tek bayrak ve tek millettir. Başka bir şey aranamaz. Ama bazı
kesimler ülkeyi bölüp parçalamak istiyor. Bu insanlar spekülasyonlar ortaya sürüyorlar. Bunlara kapılmadan birbirimize güvenmemiz gerekiyor. Biz o yönde güveniyoruz ve içimiz rahattır. Kürt açılımı diye bir isim konmuş, gönül isterdi ki başka bir şekilde olsun. Herhangi bir paniğe kapılmamız yersiz olur. İnşallah sonu hayırlı olur" diye konuştu.

Şırnak'ta mayın patlaması sonucu gözleri kör olan gazi Emrah Yılmaz da, "Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız