SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Bin Sustalı Bıçak Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-04-04 19:59:29
15 Bin Sustalı Bıçak Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen operasyonda, yurda kaçak olarak sokulmuş olan 6136 sayılı kanuna göre taşınması, bulundurulması ve satılması yasak olan 15 bin 290 adet sustalı ve kelebek bıçağın yanı sıra şemsiye ve çakmak ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden operasyonla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde, 02.04.2020 günü yapılan operasyonda;

-15.290 adet gümrük kaçağı 6136 sayılı kanun kapsamında bıçak (sustalı/kelebek),

-621 adet gümrük kaçağı şemsiye,

-1415 adet gümrük kaçağı çakmak ele geçirilmiş,

2 şüpheliye 5607 Salıyı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılmıştır."

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyasız (3 yıl önce)
    başka haber bulamadınız mı? güm rük kaçağı çakmak , şemsiye ve çakı ha ha ha haaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • adamdaki kafaya bak eleştiriye bak. Bu tipin çakı diye yazıp güldüğü sustalı bıçak. Yani kavga dövüş için kullanılan alet. Ekmek elma kesmek için değil adam öldürmek yaralamak için kullanılan alet. Ama bu tip anlayamadığı için kendince saçmalamış. Allah bilir yakalanan malda bu tipin de ortaklığı var ki, savunmasını burada yapmış, yani yersen tabi. Esas sana HAHHAHAHHH çeşit
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesin bunun da bıçak siparişi vardır.
    0
    0
    Yanıtla