SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümrük Muhafaza Operasyonları

0
Güncellendi - 2016-05-05 19:13:17
Gümrük Muhafaza Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sanal yollardan satışa sunulduğu belirlenen 500 kaçak elektronik nargile ile yasa dışı yollardan satışı yapıldığı belirlenen 4 lüks araç ele geçirildi.

Malatya Valiliğinin yazılı açıklamasına göre, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, geçen ay sanal ortamda kaçak eşya satışı gerçekleştirildiğine dair araştırma ve inceleme yaptı.

Kargo yoluyla bazı adreslere kaçak eşyaların gönderildiğini tespit eden ekipler, bir kargo şirketinde alıcısı belli olmayan 12 bin 236 lira değerinde 500 elektronik nargile (kalem nargile) ele geçirdi.

Ekipler, ayrıca turistik kolaylıklardan yararlanarak yurda sokulan ve yasal olmayan yollardan satışı yapılarak, başkaları tarafından kullanıldığı belirlenen piyasa değeri 350 bin lira değerinde 4 lüks araca da el koydu.

Öte yandan ekipler, geçen ay kent genelinde kaçak sigaraların piyasaya sürülmesinin önlenmesi için 15 büfe ve iş yerinde denetim gerçekleştirdi.

A.A.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız