SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:57
Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerine başladığı bildirildi. Müdürlüğe ise daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı il müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Sezai Şireci'nin atandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Bakanlar Kurulunda yapılan düzenleme ve görev alanlarının yeniden belirlenmesi ile 01.07.2012 tarihinde uygulamaya giren Yeni Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre ticari işlemlerin yasal mevzuata uygun olarak yerine getirilmesi amacıyla 81 ilde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürlüğü kurulmuştu.

Daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı müdürlükler bünyesinde yerine getirilen; şirketlerin ve kooperatiflerin kuruluş, genel kurul ve denetim işleri başta olmak üzere; İç Ticaret Genel müdürlüğü, Kooperatifler Genel Müdürlüğü, Esnaf Sanatkârlar Genel Müdürlüğü, Tüketicinin korunması ve denetimi gibi konularında hizmetler bundan böyle Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürlükleri bünyesinde yürütülecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü’nün Göztepe Mahallesi Göztepe Caddesi 17.Sokak No.40 adresinde bulunan binasında hizmet vermeye devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız