SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümrükçüleri Kabul Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:19
Gümrükçüleri Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ
 
Fırat Gümrük ve Ticaret Malatya Bölge Müdürü İlhami Demirci ve beraberindeki heyet, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti. 
 
Bölge Müdürü İlhami Demirci, ziyarette yaptığı konuşmada, Dünya Gümrük Günü ve kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Demirci, "Personelimizle çağdaş bir anlayış içerisinde hizmet sunmaya çalışmaktayız. İlimizin dış ticaretine katkı sağlayarak ülkemizin de kalkınmasına katkı sağlamış olmaktayız. Personelimiz her zaman güler yüzü ile hizmet etmektedir. Malatya Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü olarak kamu hizmetini etkin ve kaliteli vermenin azami gayreti içindeyiz" ifadelerini
kullandı. 
 
Vali Saran ise konuşmasında, ihracata dayalı kalkınmayı hedefleyen Türkiye'de Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlükleri'ne önemli görevler düştüğünü ifade ederek, gümrük çalışanlarına güler yüzlü, hızlı ve etkin çalışmalarda bulunmaları hususunda tavsiyelerde bulundu. 
 
Vali Saran, "İlimizde yer alan Erhaç Havaalanı'nda gümrükleme işlemleri yapılmaması nedeniyle vatandaşlarımız ciddi sıkıntılar yaşamaktaydı. Bu sebepten dolayı buradan uçağa yüklenen eşyalar İstanbul'da tekrar indirilerek gümrükleme işlemi yapılmaktaydı. Bu durum hem vatandaşlarımızın zaman kaybına hem de eşyalarının zarar görmesine yol açmaktaydı. Yaptığımız girişimler sonucu Malatya Erhaç Havaalanı'nda Malatya Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ve Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü elemanlarınca gümrük işlemleri yapılmaya başlandı. Yurtdışı direk uçuşlar ve transit uçuşların hareket saatlerine göre personel görevlendirilmekte, personel gümrükleme işlemlerini yapmak üzere havaalanına giderek görevlerini ifa etmektedirler. Bu işlemler ilimiz için son derece olumlu bir gelişmedir. Bu gelişme ile hem vatandaşlarımız hem de ilimiz ticaret erbabı yurtdışına daha rahat seyahat imkanına kavuşmuş oldu. Sizlerin de yurtdışına giden ve yurt dışından gelenlerin işlemlerini en kısa sürede yerine getirmenizi özellikle rica etmekteyim. Böylelikle ilimizin daha da gelişmiş olmasına katkıda bulunmuş olacaksınız. Sizlere ilimizin gelişmesi yönünde yapmış olduğunuz hizmetler dolası ile teşekkür ediyorum ve Dünya Gümrük Günü'nüzü kutluyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız