SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümüş'ün Babası Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Meclisi'nin AKP'li üyesi ve Malatyaspor yöneticilerinden Murat Gümüş'ün babası Muharrem Gümüş vefat etti. Malatyaspor eski yöneticilerinden tekstilci Sabri Özel'in de amcası yaşamını yitirdi. Bu arada, TRT spor spikerlerinden Levent Özçelik'in babasının da Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat ettiği bildirildi.

GÜMÜŞ'ÜN BABASI..
Eşi de hastalık nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 3 gündür tedavi altında olan 65 yaşındaki Muharrem Gümüş'ün, Ferhadiye Mahallesi'ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Serbest ticaretle uğraşırken emekli olduğu öğrenilen 4 çocuk babası Muharrem Gümüş'ün cenazesi, 23 Ağustos Salı günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ÖZEL'İN AMCASI..
Bu arada, Malatyaspor'un eski yöneticilerinden, tekstilci Sabri Özel'in amcası Kasım Özel de İstanbul'da vefat etti.

Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 2 yıldır tedavi görmekte olduğu ve kurtarılamadığı belirtilen 73 yaşındaki Kasım Özel'in cenazesi, İstanbul'da ikindi namazını müteakil kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

ÖZÇELİK'İN BABASI..
Öte yandan, TRT spor spikerlerinden Levent Özçelik'in, Elazığ'ın Baskil ilçesinde oturan ve Karaciğer yetmezliği nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi görmekte olan babası İhsan Ethem Özçelik'in de vefat ettiği bildirildi. Özçelik'in cenazesi, Malatya'ya gelen oğlu Levent Özçelik ve yakınları tarafından toprağa verilmek üzere, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ait ambulansla Ankara'ya götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız