SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gün Artık..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'li Belediye Başkanları toplantısı İl Başkanlığındaki salonda yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Şimdiye kadar Türkiye'de gerçek anlamda AK parti dışında bir sivil iktidar yoktu. Vesayet rejimini red eden bir hükümet var. Başbakanımızın ifadesiyle, 'Diklenmeden ama dik durarak' önümüzü eğmeden bugünlere geldik. Bundan sonra Türkiye'nin ufku çok açık. Öyle umut ediyorum, Türkiye'nin huzuru ve güveni, terörde dahil olmak üzere artık silahların olmadığı, bu memleketin bütün sorunlarının peş peşe çözüleceği, sivil bir
anayasayı hazırlamak yine bu meclise düşecek diye düşünüyoruz. Bunun içinde çalışmalar başladı. Bununla birlikte Kürt meselesi, Alevi meselesi, İslamcıların meselesi, problemi olan ne kadar kesim var ise, bunların hepsi, huzur ortamında silahların sustuğu bir ortamda tartışılarak konuşularak, çağdaş demokrasilerde nasılsa, bizde de öyle olacaktır" dedi.

Fındıklı, referandum sonucunun muhalefet partilerinin politikalarını değiştireceğini söyledi.

İl Başkanı Mustafa Şahin'de, Referandum sonucu nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın övgü dolu sözlerinin olduğunu belirtip, referandum çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Gün artık, önümüzdeki seçime bakmaktır. 2011 yılındaki seçimlerine en ufak bir esneklik göstermeden Malatya'yı ilk 3 il arasına koyacağız" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, planlamaları çevre belediyeler ile birlikte yaptıklarını söyledi. Çakır, "Malatya Belediyesine katı atık için devredilen 528 dönüm bir arazi vardı. Yaklaşık 25-30 milyon dolar olan bir proje hazırlandı. Çevremizdeki yaklaşık 10 belediye ile birlikte orayı kullanacağız. Finansın büyük bir kısmın Çevre ve Orman Bakanlığı karşılayacak. Geriye kalanını ise belediye olarak biz üstleneceğiz: Bu projemizin önümüzdeki yaz ayında temelini atmış olacağız. Bu yıl yaptığımız
çalışmaların yaklaşık 2 katını gelecek yıl yapacağız " şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız