SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gün Büyük Düşünme Günü'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, İskender ve Cirikpınar Mahalle sakinlerinin yanı sıra, Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Çakır'ın bu ziyaretlerine ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Dün akşam Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkanı Mustafa Şahin ve partililer, İskender ve Cirikpınar mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerine hitaben yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Çakır ve Şahin, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Şahin konuşmasında; 'Sözlerinin eri' olduklarını vurgulayarak, yola çıkarken 'ne aldatan, ne aldanan olacağız' dediklerini hatırlattı. AK Parti'den önceki hükümetlerin, söz verdiklerini ancak sözlerinde durmadıklarını anlatan Mustafa Şahin, 'Bizden öncekiler halkı hep aldattılar. Dürüst davranmadılar. Bizim kitabımızda aldatmak yok, yalan, talan yok' dedi.

Ahmet Çakır ise konuşmasında; “Birlik ve beraberlik hiçbir zaman kimseye kaybettirmemiştir. Daha önce neden birlik ve beraberlik yok diyenler, şimdi bu güç karşısında söyleyecekleri sözleri kalmadığı için çamur siyasetine yöneldiler. Biz bu ülkede bu şehirde kuru sloganla hamasetle demagojiyle milliyetçilik, cumhuriyetçilik yapmıyoruz. Çünkü cumhura saygısı olmayan cumhuriyetçi olamaz. Halka saygısı olmayan halkçı olamaz. Biz, milliyetçiliğimizi halkın emanetine sahip çıkarak, büyüyerek, güçlenerek, güçlendirerek gösteriyoruz. Gün artık büyük düşünme günüdür. Türkiye'ye küçük düşünmek yakışmaz. İşte bunun için diyoruz ki sen Türkiye'sin büyük düşün, sen Malatya'sın büyük düşün” dedi.

* Fuzuli caddesi esnaf ziyareti ve Çöp döküm yeri çalışanlarını ziyaret
Ahmet Çakır fuzuli caddesi esnaflarını ziyaret etti. Daha sonra çöp düküm yeri çalışanlarıyla bir araya gelen Ahmet Çakır, sorun ve sıkıntıları dinledi ve destek istedi. Çakır, bizler, Ak Parti olarak, Türkiye'nin Malatya’nın menfaatine olmayan hiçbir oluşuma hiçbir işe, izin vermeyiz. Toplumsal menfaatler kişisel menfaatlerin her zaman önünde olmuştur, olmaya devam edecektir. Yapılacak proje ve çalışmalar 20 – 30 yıla hitap edecek çalışmalar olacaktır dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız